O adolescentă din București, plecată la Piatra Neamț la un concurs școlar, a murit în condiții ciudate, după un moment intim cu un tânăr. În corp avea un drog care stimulează sexual

02 aug. 2023
1102 Afișari
O adolescentă din București, plecată la Piatra Neamț la un concurs școlar, a murit în condiții ciudate, după un moment intim cu un tânăr. În corp avea un drog care stimulează sexual
O adolescentă din București, plecată la Piatra Neamț la un concurs școlar, a murit în condiții ciudate, după un moment intim cu un tânăr. În corp avea un drog care stimulează sexual. Imagine simbol: Unsplash

O adolescentă de 16 ani din București a plecat la Piatra Neamț pentru a participa la un concurs școlar, însă a murit în condiții ciudate, după un moment intim cu un tânăr. Tragicul moment a avut loc în noaptea de duminică spre luni (30/31 iulie 2023).

O adolescentă din București, plecată la Piatra Neamț la un concurs școlar, a murit în condiții ciudate

Eleva din București a ajuns, duminică seară, în jurul orei 21:00, la Piatra Neamț, cu trenul, alături de alți elevi tot din Capitală. Adolescenții urmau să participe la un concurs școlar organizat de elevii Colegiului Național „Petru Rareș” din Piatra Neamț.

Fata a fost așteptată la gară de către un tânăr din Dumbrava Roșie, care a luat-o cu mașina și au mers împreună într-un loc necunoscut, iar după aproximativ 3-4 ore au ajuns acasă la el, potrivit antena3.ro.

Nu se știe ce anume s-a întâmplat în casa din Dumbrava Roșie, însă se știe că în jurul orei 1:20, băiatul și-a sunat mama și i-a spus că fata din Capitală sângerează puternic și este inconștientă. Mai apoi, mama băiatului a sunat la 112 și a cerut ajutorul.

Comunicatul IPJ Neamț

La data de 31 iulie a.c., în jurul orei 01:39, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au fost sesizați prin apel de urgență, de către o femeie, din localitatea Dumbrava Roșie, cu privire la faptul că în locuința sa se află o tânără decedată.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit că este vorba despre o minoră în vârstă de 16 ani, din București. Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fără efect.

Corpul acesteia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Neamț, în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă, a transmis Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamț pentru tvmneamt.ro, conform antena3.ro.

Ce au descoperit legiștii la necropsie

Cadrele medicale care au ajuns în casa din Dumbrava Roșie au constatat că eleva de la Colegiul Național Dimitrie Cantemir din București avea hemoragie puternică în zona genitală. Ulterior, în urma necropsiei, legiștii au descoperit că adolescenta prezenta ruptură de vagin. Totodată, jurnaliștii din Neamț au transmis că, în momentul în care tânărul a fost audiat de polițiști, a declarat că tânăra a început să sângereze în timpul unui act sexual, apoi și-a pierdut cunoștința, a început să tremure puternic și apoi a murit.

Legiștii au mai constatat, în urma testelor toxicologice, că eleva în vârstă de 16 ani avea droguri în sânge – intoxicație cu metcatinonă, un drog sintetic care se folosește ca alternativă la metamfetamină, cunosc și sub numele de efedronă.

Efectele acute includ: euforie; stimulare; vioiciune; creșterea creativității; stimularea impulsurilor sexuale; scăderea apetitului, potrivit sfatulmedicului.ro.

Tătăl fetei a declarat pentru tvmneamt.ro că eleva avea note bune la școală, a participat la mai multe olimpiade și că nu ar fi avut cum să consume substanțe interzise de bunăvoie.

Cookies