O adolescentă de 13 ani din București a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul populației

11 nov. 2023
852 Afișari
O adolescentă de 13 ani din București a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul populației
O adolescentă de 13 ani din București a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul populației. Sursa foto: Antena 3

Polițiștii din București sunt în alertă după ce o fată în vârstă de 13 ani a dispărut vineri de la domiciliul său din Sectorul 2 fără urmă. În acest moment, căutările se află în derulare și autoritățile roagă cetățenii să nu ezite să ofere informații despre copilul dispărut dacă dispun de ele.

O fată în vârstă de 13 ani din București a dispărut vineri, 10 noiembrie, în acest moment fiind în desfășurare eforturile de a o găsi de către autorități. Potrivit Poliției Capitalei, agenții au fost sesizați cu privire la dispariția unei minore, care plecase vineri, 10 noiembrie, de la domiciliul din Sectorul 2 și nu s-a mai întors.

O adolescentă de 13 ani din București a dispărut de acasă. Polițiștii cer ajutorul populației

Aceste informații au fost transmise de polițiștii din Capitală prin intermediul unui comunicat: „La data de 10 noiembrie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată despre dispariția unei minore, care în aceeași zi, a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 2 și nu a mai revenit până în prezent”. De asemenea, aparţinătorii şi-au exprimat acordul cu privire la mediatizarea cazului, conform autorităților.

Fata dispărută se numeşte Gabriela Karla Iacob, este în vârstă de 13 ani şi are următoarele semnalmente: înălţime 1,57 m, greutate 47 kg, păr şaten închis, ochi verzi.

La data dispariției, fata purta un hanorac de culoare negru.

În cazul în care au văzut-o, cetățenii sunt rugați de Poliția Capitalei să contacteze autoritățile în cel mai scurt timp posibil la numărul de urgență 112.

CITEȘTE ȘI

Gigi Becali s-a făcut „vatman” la volanul unui Rolls Royce în București. Afaceristul conduce și depășește pe șina de tramvai

ALERTĂ | Prognoză meteo de ultima oră pentru București. Cum va fi vremea în weekend în Capitală, potrivit ANM

Cristina Neagu continuă să joace la CSM București, însă „fentează” legea salarială a premierului Marcel Ciolacu

Cookies