O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4. Tânăra a fost transportată la spital

01 mai 2024
668 afișări
O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4. Tânăra a fost transportată la spital
O adolescentă de 13 ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4. Tânăra a fost transportată la spital | Sursa foto: Inquam Photos / Alexandru Busca

O adolescentă în vârstă de 13 ani, care are cetățenie străină, a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 4. Victima a fost transportată la spital, potrivit autorităților.

Adolescenta a fost transportată la spital

Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 16 Poliție au fost sesizați, miercuri, 1 mai, printr-ul apel la numărul unic de urgență 112, cu privire la faptul că o persoană a căzut de la etajul unui bloc situat în Sectorul 4.

Victima este o adolescentă în vârstă de 13 ani, de cetățenie străină, care a fost transportată la spital, precizează Poliția Capitalei.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității. Totodată, sesizat cu privire la acest caz a fost și un echipaj de prim ajutor.

Poliția Municipiului București a transmis, potrivit News.ro, că „victima, o tânără, în vârstă de 13 ani, de cetățenie străină, a fost transportată la o unitate spitalicească, în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

Cercetările sunt continuate de către Secția 16 Poliție, în vederea stabilirii situației de fapt și a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

O fetiță de 2 ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 1

O fetiţă de doi ani a căzut de la etajul unui bloc din Sectorul 1 din București pe data de 15 aprilie 2024. Aceasta a fost transportată de urgență la spital pentru a i se acorda îngrijiri medicale.

Micuța se juca pe pervazul balconului și a căzut de la etaj, potrivit surselor Antena 3 CNN.

Poliția Capitalei a transmis următoarele:

În această dimineață, 15 aprilie 2024, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 1 Poliție au fost sesizați, cu privire la faptul că un minor ar fi căzut de la etajul unui imobil, situat în Sectorul 1.

La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiști din cadrul subunității, care au constatat că este vorba despre o fetiță, în vârstă de 2 ani, care ar fi căzut de la etajul 1 al blocului.

Totodată, la adresă s-a deplasat și un echipaj medical, care i-au acordat victimei primele îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Cercetările sunt continuate de către Secția 1 Poliție, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies