ARHIVA B365

NZCA/Lines @ New Pop Order

Vineri, 6 aprilie, dupa ora 22, seria live New Pop Order continua in Club Control cu un nou-venit al scenei electro-pop britanice: NZCA/Lines. In spatele numelui se afla artistul londonez Michael Lovett, ce si-a propus sa depaseasca granitele auto-impuse de muzica indie si sa creeze un sound pop perfect, asemanator productiilor R&B americane. Primele single-uri, Compass Points si Okinawa Channels, lansate la inceputul acestui an, par sa fi atins acest scop, daca ne luam dupa critica de specialitate.

Numele trupei, dat de misterioasele geoglife antice din desertul peruvian Nazca, ne-a pus pe ganduri, insa colaboratorii sai sunt cu siguranta o alegere inspirata: producatorul Ash Workman (Simian Mobile Disco, Metronomy) si compozitorul & producatorul Charlie Alex March. Sfatul acestuia din urma pentru Lovett, inainte de a incepe inregistrarile, a fost sa puna chitarele in cui si sa aprofundeze muzica lui Ciara si Igor Stravinsky. Rezultatul: un mix de piese pop cu un sound placut, slefuit, care aduc aminte de optzecistii Scritti Politti si Depeche Mode, sau de contemporanii Junior Boys si Hot Chip.

Albumul de debut NZCA/Lines va fi lansat anul acesta, de Lo Recordings.

nzca-lines.com

NZCA/Lines’ pleasingly polished sees him striving to make pop as perfect as Timbaland used to – The Guardian

Lush waves of electronic sounds, heavily influenced by Aaliyah – Dazed and Confused

A sleek synthetic sound driven by a heart of human loneliness and longing – BBC

If NZCA/Lines were a film, it might be directed by Michael Winterbottom – The Quietus

Dupa concert, petrecerea continua la The Great Rock’n’roll Circus cu Cliza.

Seria New Pop Order va continua, primavara aceasta, in Club Control, cu bedroom pop-ul italo-britanicului Porcelain Raft, pe 4 mai. Inceputa in 2009, New Pop Order i-a adus pana acum in Club Control pe: Thieves Like Us, Lowe, Discopolis, Vondelpark, Starfucker, When Saints Go Machine, Keep Shelly in Athens si Tropics.

Concertul NZCA/Lines este organizat de Club Control (Str. Academiei, 19) si OneDay, cu sprijinul Wizzair si Hello Hotels. Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, VICE, IQads, Sapte Seri, Feeder, Zile si nopti, Orasul Meu, Zoom, Kaputt.ro, b365.ro, Hypestreet, BestMusic, Shopping Report, Shopping News, iConcert, Metropotam.

Intrare: 10 lei


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button