Nuţu Cămătaru s-a predat la poliţie: „Întreab-o pe soţia lui Tatulici de ce sunt aici”

de:
14 mai 2012
7 afișări
Nuţu Cămătaru s-a predat la poliţie:

La predare, Ion Balint, zis şi Nuţu Cămătaru, care avea emis pe numele său un mandat european de arestare, a declarat că se află la Poliţie din cauza soţiei lui Mihai Tatulici, care a fost la el în curte.

„Întreab-o pe soţia lui Tatulici de ce sunt aici. Că a fost la mine în curte. Ce face ministrul atâta tavatură, mi-am ispăşit pedepsele. Nu am fugit de nimic. Băiatul meu e minor. Eu nu am făcut trafic de nimic. Poate s-a făcut o greseala, justitia şi-a spus cuvântul. Am fost la Belciugatele. Sunt singurul deţinut care nu a beneficiat de eliberare condiţionată, ba am făcut o lună în plus”, a spus Nuţu Cămătaru în faţa sediului Poliţiei Capitalei.

Soţia lui Mihai Tatulici a fost acuzată de mărturie mincinoasă într-un dosar disjuns din dosarul cămătarilor. Ea a apelat la clanul Cămătaru pentru recuperarea unei datorii a unei prietene ale sale, în valoare de 400.000 de euro. Pentru recuperare, cămătarii ar fi primit o treime din sumă. Mihaela Tatulici nu a recunoscut însă în instanţă rolul jucat în afacere.

Smaranda Stoica, mama interlopului, a ţinut să precizeze că fiul ei se va preda după ce îşi va mai aranja nişte treburi.

Fuga lui Nuţu Cămătaru pare lipsită de logică din moment ce, conform avocaţilo săi, el şi-a ispăşit deja pedeapsa pentru care a primit acum condamnarea. În atare condiţii, el nu va mai avea de făcut nici măcar o zi de puşcărie. Rămâne de văzut cum se va termina telenovela Cămătarilor care, de câteva zile, ţine în priză pe toată lumea.

Fratele lui Nuţu, Vasile Balint zis Sile Cămătaru, căutat şi el după ce a primit o condamnare de 13 ani, a fost reţinut duminică noaptea în Germania, la un filtru al poliţiei. El urma să fie extrădat în România în zilele următoare.

Cookies