GOOD LIVING

Nutriționistul Mihaela Bilic avertizează că cireșele îngrașă teribil. Ce fructe aduc cele mai multe kilograme suplimentare

Nutriționistul Mihaela Bilic avertizează că în această perioadă cireșele sunt fructele care îngrașă teribil. Mai mult, doctorul a vorbit și despre topul fructelor care aduc cele mai multe kilograme suplimentare.

După ce că sunt scumpe, cireșele mai și îngrașă! Cu toate că mulți nu șțiu asta, și puțini sunt cei care își permit să mânânce într-un mod exagerat, însă cireșele se află în fruntea topului fructelor care îngrașă.

Pe locurile doi și trei s-ar afla pepenii și strugurii, atrage atenția nutriționistul Mihaela Bilic. Mai mult, aceasta recomandă să fim atenți la cantitatea de fructe pe care o consumăm, dacă nu vrem să luăm în greutate.

Avertismentul Mihaelei Bilic privind cireșele

„Cireșele îngrașă teribil” a avertizat nutriționistul Mihaela Bilic care spune că aceste fructe te pot ajuta să crești în greutate fără să vrei.

pe un podium al fructelor care îngrașă, cireșele sunt primele. La toamnă vor fi strugurii care bat orice

De ce îngrașă cireșeșe

Motivul este cantitatea ridicată de zahăr pe care aceste fructe o conțin, explică Mihaela Bilic.

„Iar acum mi se pare că cireșele, prin aceste ameliorări de soi, mi se par că sunt atât de dulci, îmi par aproape grețos de dulci, parcă sunt confiate. Adică sunt din ce în ce mai mari, mai dulci, și nu neapărat că au fost cu pesticide, ci pentru că, sunt sigură, soiurile au fost ameliorate. Adică greu mai găsești cireșele alea apoase și fără gust pe care le aveau bunicii noștri în curte,” a explicat nutriționistul.

Unde mai pui că sunt și grele

Surprinzător, căpșunile nu sunt atât de periculoase pentru dietă, însă cireșele mai sunt și grele.

„Iar cireașa e grea. Un kilogram de cireșe e un castron un pic mai mare. Căpșunile măcar nu au risc pentru siluetă. Dar cireșele, pepenii și strugurii sunt bombă,” a mai adăugat Mihaela Bilic.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button