NUP în cazul morţii Mădălinei Manole, a hotărât Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

de:
20 ian. 2011
4 Afișari
NUP în cazul morţii Mădălinei Manole, a hotărât Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti

”Prin rezoluţia nr. 2675/P/2010 din data de 19.01.2011 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, s-a dispus neînceperea urmăririi penale pentru infracţiunea de omor, prevăzută de art. 174 din C.p.., întrucât decesul numitei MIRCEA MAGDALENA ANCA (numele real al Mădălinei Manole, n.red.) nu a fost consecinţa vreunei fapte prevăzute de legea penală”, se anunţă într-un comunicat de presă.

Potrivit raportului de autopsie, artista a murit ca urmare a intoxicaţiei cu carbofuran, substanţa activă a pesticidului Furadan.

În acelaşi dosar, s-a stabilit că scrisoarea de adio prezentată presei de soţul cântăreţei, Petru Mircea, a fost scrisă într-adevăr de aceasta, în urma unei constatări tehnico-ştiinţifice.

„Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru; cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am gijă de ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos. Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu. Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata. Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare!”, şi-a explicat Mădălina Manole gestul extrem.

Totodată, procurorii au dispus continuarea cercetărilor faţă de inculpatul Cristian Sorin Urziceanu, cel care a vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole, pentru infracţiunea de trafic cu substanţe toxice.

Cookies