Nunta fiului lui Piedone, în imagini: Andra și Măruță-nași, Daciana și Ponta între invitați FOTO

de:
07 oct. 2013
3 Afișari
Nunta fiului lui Piedone, în imagini: Andra și Măruță-nași, Daciana și Ponta între invitați FOTO

Printre invitaţii la nunta fiului lui Piedone s-au numărat fraţii Negoiţă, Silviu Prigoană cu Adriana Bahmuţeanu, Codrin Ştefănescu, fostul primar de la sectorul 6, Dan Darabont, dar şi câteva vedete de televiziune, având în vedere că naşii mirilor sunt Maruţă şi Andra, relatează evz.ro.

Victor Ponta și Daciana, însoțiți și de ministrul Maria Grapini, și-au făcut apariția la nuntă pentru o perioadă, ascultând concertul formației Holograf. 

În jurul orelor 10:00 a avut loc un joc de artificii pentru cei doi tineri miri, deasupra Palatului Snagov, dar de care a beneficiat și Alessandra Stoicescu, care își celebra nunta în altă parte a Palatului. 

Iată și ce a transmis socrul mare Piedone, pe Facebook, cu ocazia nunții fiului său: „Sunt clipe unice în viaţa unui părinte, momente în care te împlineşti privind în ochii copilului tău, de astăzi, şi el, cap de familie, cu responsabilităţi! Sunt un cuplu minunat, respiră unul prin celălalt şi sunt mândru de ei! Le doresc şi am să mă îngrijesc să le fie cerul senin, trăind fiecare zi cu zâmbet şi înţelegere din priviri! Au exemplul meu şi al soţiei mele, Iulia, noi am găsit calea de a răzbi greutăţile, iubindu-ne şi respectându-ne reciproc, cu înţelegere, dragoste de familie şi de Dumnezeu!
Dragi prieteni, găsesc să împărtăşesc această imensă bucurie cu voi, ştiind că veţi înţelege că în astfel de clipe, poţi să spui, fără exagerare, că ești FERICIT!
Casă de Piatră, Vlad şi Loredana, noua familie POPESCU!”

Cookies