Piedone a „strâns” 37 de secole de iubire. GALERIE FOTO

de:
18 iul. 2012
0 Afișari
Piedone a

Sărbătoriţii au avut parte de bună dispoziţie şi de un meniu variat, dar şi de cadouri care să le reamintească de aniversarea „Nunţii de aur”. Pe lângă felicitările şi diplomele de fidelitate, mărturii ale dragostei şi respectului, acestora le-a fost dat şi un tricou cu mesajul „Piedone se ţine de cuvânt”. „Dacă nu, puteţi să vă dezbrăcaţi de el”, declară râzând edilul.

Edilul Sectorului 4 a ciocnit un pahar de şampanie cu toate cele 75 de cupluri sărbătorite. Le-a mulţumit că l-au votat, le-a promis că n-o să-i dezamăgească şi le-a vorbit despre ce va face el pentru Sectorul 4. Una dintre doamnele prezente i-a urat primarului să fie votat în unanimitate la viitoarele alegeri. 

Norocoşii care au reuşit să menţină o legătură atât de trainică spun că secretul este răbdarea, acceptarea compromisului, renunţarea la orgoliu şi gelozie. „Să încercăm să reparăm ce nu merge, nu să aruncăm. Tinerii din ziua de astăzi sunt mult prea iuţi la mânie”, mărturiseşte o doamnă prezentă la petrecere.

Începând din anul 2008 şi până în prezent, Primăria Sectorului 4 a mai organizat paisprezece ediţii ale Nunţii de Aur, edilul Cristian Popescu-Piedone fiind naş spiritual pentru peste 3.000 de cupluri care au împlinit o jumătate de veac de căsnicie.

„Avem în plan să organizăm nunta de diamant, cea după 75 de ani împreună”, a declarat Piedone pentru B365.ro. Aceste sărbători nu au o dată fixă la care sunt organizate. În momentul în care se înscriu peste 50 de cupluri la Primăria Sectorului 4, se organizează mult aşteptata „Nuntă de aur”.

Edilul organizează această petrecere „de dragul amintirii, din dorinţa de a crea o sărbătoare care să fie şi pentru părinţii mei, pe care nu-i mai am lângă mine”. El consideră că o asemenea legătură trainică merită şi trebuie celebrată. 

Cookies