Nunta Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, în imagini

de:
30 sept. 2013
1 Afișari
Nunta Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, în imagini

Mirii au ajuns la restaurant, insotiti de nasi si de Nicoleta Luciu si Zsolt, în jurul orei 19.30. Bianca si Victor si-au intampinat invitatii cu zambetul pe buze, chiar dacă vremea nu a ținut cu ei.

Au început  nunța cu un foc de artificii care a durat 15 minute și cu tăierea tortului sub cerul liber.

A urmat dansul mirilor, în care cei doi au dansat Unchained melody, interpretată de Righteous Brothers.

Din cauza emoţiilor, frumoasa roşcata s-a încurcat, iar dansul nu a ieşit aşa cum trebuia. Vedeta şi-a revenit rapid şi până la urmă a reuşit să rămână pe ringul de dans până la final.

În jurul orei 23.00, mireasa a fost furată. Cele care au făcut asta sunt chiar domnişoarele de onoare, Raluca şi Natalia, şi Cruduţa, iubita lui Mihai Costea, fotbalist de la Steaua.

Meniul nunții a fost foarte variat. La aperitiv, invitații au primit mozzarella bocconcinni şi roşii cherry, coşuleţ umplut cu mouse din ficat de pui, cornet din pastramă de porc cu sos Dijon, ruladă de caşcaval cu piper, crepes cu somon fume şi sos de hrean, mini Vol-Au-Vent umplut cu salată de ton şi măsline de Sicilia, aspic de curcan cu legume, salami Milano, icre pe lime, caspicum quattroformaggi.

Au urmat il duo somon şalău servit cu buchetieră de legume şi sos cremos din lămâie, unt şi capere, dar și tradiționalele sărmăluţe în foi de varză, servite cu mămăliguţă, bacon crocant, smântână şi ardei iute și un bufet rece românesc şi berbecuţ la proţap servit cu murături.

Sursa: cancan.ro

Cookies