Nunta anului în Bucureşti: un milion de euro pentru 600 de invitaţi

de:
29 aug. 2011
1 Afișari
Nunta anului în Bucureşti: un milion de euro pentru 600 de invitaţi

Baloane albe şi roşii au fost aruncate dintr-un elicopter, duminică, peste restaurantul din Capitală unde a avut loc petrecerea de nuntă a preşedintelui executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, cu Alina Vidican. La eveniment au fost prezenţi, între alţii, preşedintele FRF, Mircea Sandu, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, tehnicienii Ilie Dumitrescu, Cornel Ţălnar, Ion Marin, oficialul stelist Teia Sponte, fostul oficial dinamovist Vasile Turcu şi Viorel Păunescu. De asemenea, au mai fost prezenţi Ilie Năstase, Adalbert Kassai sau Cosmin Contra.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, şi soţia sa, Alina Vidican, s-au căsătorit religios, duminică, la biserica Adormirea Maicii Domnului din Pipera, naşii cuplului fiind finanţatorul stelist Gigi Becali şi soţia acestuia, Luminiţa. Slujba religioasă a durat aproximativ o oră fiind oficiată de un sobor de opt preoţi. Noul cuplu Borcea a fost aşteptat la ieşirea din biserică de o limuzină Rolls-Royce de culoare albă cu argintiu, cadoul din partea naşului Gigi Becali. Naşul Gigi Becali a fost cel care a condus limuzina spre restaurantul de lux din Otopeni unde are loc petrecerea.

Pentru nunta cu Alina Vidican, mirele Cristian Borcea a cheltuit aproape un milion de euro, pentru aproape 600 de invitaţi. Valoarea verighetelor a fost de 80.000 de euro, pentru fiecare scaun pe care au stat invitaţii s-au cheltuit 250 de euro, meniul fiind de 600 de euro. Invitaţii au avut la dispoziţie 500 de sticle de şampanie Dom Perignon, valoarea totală a băuturilor urmând să fie de 150.000 de euro. Tortul miresei a avut doi metri şi a cântărit 50 de kilograme.

Cookies