Numeroase activități distractive îi așteaptă pe copii, astăzi, 9 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor. Personajele Itsy Bitsy vor fi alături de ei

09 sept. 2023
725 afișări
Numeroase activități distractive îi așteaptă pe copii, astăzi, 9 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor. Personajele Itsy Bitsy vor fi alături de ei
Numeroase activități distractive îi așteaptă pe copii, astăzi, 9 septembrie, în Parcul Lumea Copiilor. Personajele Itsy Bitsy vor fi alături de ei | Sursa foto: Facebook - Daniel Băluță

Copiii din Sectorul 4 își iau „rămas bun” de la vacanța de vară distrându-se în Parcul Lumea Copiilor astăzi, 9 septembrie. În cadrul evenimentului Școala de SuperEroi – Back to School, cei mici sunt așteptați la numeroase activități pregătite special pentru ei.

Cei mici sunt așteptați în Parcul Lumea Copiilor

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, a anunțat, pe Facebook, că cei mici, alături de părinți și bunici, sunt așteptați să ia parte la activitățile pregătite de personajele Itsy Bitsy astăzi, 9 septembrie. Activitățile vor avea loc în Parcul Lumea Copiilor, lângă Palatul Copiilor.

Evenimentul a început la ora 9:00 și se va încheia la 17:00, iar intrarea este liberă.

Că tot este ultimul weekend de vacanță, iar de luni începe școala, copii vă propun să vă jucați și să vă bucurați de toate distracțiile pregătite de cunoscutele personaje Itsy Bitsy, care vă așteaptă în parc până la orele 17:00! 😊

Programul evenimentului

SuperEroii Itsy, Bitsy, SuperZăpă, Spinner, DJ Dodi și Spark îi așteaptă pe copii la ultima petrecere de vacanță, unde își vor descoperi și antrena creativitatea, curajul, prietenia, energia, bucuria și bunătatea printr-o mulțime de activități de joacă educativă și ateliere demonstrative.

Parcul Lumea Copiilor va fi împărțit în zone de culori diferite, în funcție de superputerea care va fi activată de către fiecare dintre SuperEroii:

  • Itsy – creativitate,
  • Bitsy – curaj,
  • SuperZăpă – prietenie,
  • Spinner – energie,
  • DJ Dodi – bucurie,
  • Spark- bunătate.

Evenimentul vine în ajutorul părinților la început de an școlar pentru a afla lucruri despre tot felul de activități extrașcolare, la care se pot înscrie cei mici.

Iată ce spune Nadia Tătaru, director Itsy Bitsy:

Am creat un eveniment cu acces gratuit, în aer liber, în care copiii și părinții să primească inspirație și ajutor la început de an școlar. Părinții vor găsi o ofertă bogată de cursuri extrașcolare, vor putea face o serie de controale rapide privind sănătatea celor mici și vor parcurge împreună cu aceștia lecții de circulație rutieră, de prim ajutor, de educație fără bullying.

Copiii vor descoperi cu bucurie multe activități de joc și joacă și sperăm noi că vor pleca la școală cu entuziasm și puteri interioare activate de la aceasta ultimă petrecere de vacanță și primă petrecere de început de an școlar.

AICI poate fi consultat programul întregului eveniment.

Harta evenimentului poate fi consultată AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies