Numele primarului Oprescu, pe toate bulevardele

de:
04 nov. 2010
0 Afișari
Numele primarului Oprescu, pe toate bulevardele

Administratorii Capitalei ţin dinadins să le aducă aminte bucureştenilor cine le repară drumurile. La fiecare doi stâlpi de iluminat de pe bulevardul care uneşte Piaţa Charles de Gaulle şi Arcul de Triumf, Primăria a ataşat şi câte un banner cu laudă de sine.

Pe o parte a bannerului scrie „Acest bulevard a fost reabilitat de Primăria Municipiului Bucureşti”, iar pe cealaltă, „Cu fiecare proiect realizat, transformăm Capitala într-un oraş frumos şi modern”. Sub acest slogan, în chenar ca să atragă atenţia, stă scris „BUCUREȘTI asa cum iti doresti. OPRESCU”. Observaţi folosirea „electorală” a majusculelor.

Lucrările de înlocuire a pietrei cubice de pe Bulevardele Aviatorilor şi General Constantin Prezan s-au încheiat la jumătatea lunii trecute, la cinci luni de la demararea acestora. Recepţia oficială a lucrării a fost făcută duminică, în prezenţa primarului general, Sorin Oprescu.

Costul total al asfaltărilor de pe Bulevardele Aviatorilor, Constantin Prezan, Eliade şi din Piaţa Charles de Gaulle a fost 78,1 milioane de lei.

Cookies