Alegeri parlamentare din Bucureşti: nume noi pe listele de candidaţi

de:
05 oct. 2012
0 Afișari
Alegeri parlamentare din Bucureşti: nume noi pe listele de candidaţi

Cele mai multe vin de la ARD – noua Alianță România Dreaptă, scrie realitatea.net. De exemplu, pentru un colegiu de deputat în sectorul 3 va intra în cursă Mariana Singureanu, președinta organizației oamenilor de afaceri PDL sector 3, care a fost susținută de Sulfina Barbu și in 2009 pentru funcția de europarlamentar.

Fostul președinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Constantin Cerbulescu, va încerca și el să obțină un mandat de senator tot in sectorul 3.

În cursa pentru colegiile din Capitală va intra şi Mircea Raicu, fost viceprimar, în prezent consilier PDL in Consiliul General al Primăriei Capitalei, fosta șefa a ANRMAP, Cristina Trăilă, apropiată a Elenei Udrea dar și câteva nume care ne sunt cunoscute din legislaturile anterioare – Cornelia Cazacu și cea pe care toată lumea o știe drept „ciocu mic”, dupa o remarcă pe care a făcut-o acum mulți ani, Anca Constantinescu.

Pe lista liberalilor o noutate este candidatura actualului ministru al Apărării – Corneliu Dobrițoiu , o alta supriză e Honorius Prigoană, a cărui înscriere în partid a provocat ceva animozități, dar și conservatorul Dumitru Pelican, preferat de conducerea la vârf a partidului în defavoarea lui Călin Popescu Tăriceanu.

Şi Mircea Geoană va candida în Bucureşti.

Cookies