BAZAR

Numărul autobuzelor pentru Subsonic Festival, suplimentat

Autobuzele, care vor pleca de la Gara de Sud Ploiești către Păulești, și de la Păulești către Gara de Sud Ploiești, vor avea inscriptionat textul „Linie specială Subsonic” și vor circula cu o frecvență de 1 oră, începând cu ora 15:00, în data de 3 august (vineri, prima zi de festival) și respectiv ora 11:00, în zilele de 4 și 5 iulie, până la ora 03:00

Important: În directia Subsonic Festival se va circula numai până la ora 01.00

 Plata călătoriei se va face prin achizitionarea unui bilet, în valoare de 1.6 lei și se va achita la urcarea în autobuz, sau din stațiile RATPH.

Autobuzele vor circula pe ruta Gara de Sud Ploiești, Hale Coreco, Sp. 
Județean, Parcul Păulești. 

Mai multe detalii despre transport pe site-ul  Subsonic (www.subsonic.ro ) secțiunea ”Transport”.

 

Subsonic Experience@Subsonic Festival

Subsonic Festival înseamnă 2 scene, 42 de artiști și 68 de ore de muzică. De asemenea, există și un loc special amenajat –  Subsonic Experience –  cu spații de joacă: fussball, ping pong,  paintball și spații de relaxare: hamace, bean beguri, decoruri realizate special pentru festival, zonă de cățărări în copaci, tiroliană.

Subsonic dispune și de un spațiu generos de campare destinat publicului, dotat cu toate facilitățile necesare (toalete, lavoare, dușuri cu apă caldă, etc.). Accesul în camping este permis doar celor care au un voucher de camping. Voucher-ul este în valoare de 30 lei (detalii, pe www.subsonic.ro, secțiunea ”Bilete”), acesta fiind valabil pentru tot weekend-ul. 

Posesorii voucherelor pot intra în zona de camping fie cu cortul personal fie beneficiind de serviciile auxiliare puse la dispoziție: închiriere cort. Pentru mai multe detalii sau rezervări, adresa camping@subsonic.ro vă stă la dispoziție. 

Prețul de închiriere al unui cort este de 50 lei

Accesul în camping se face începând de vineri, 3 august, ora 16.00. Campingul trebuie eliberat luni, 6 august, la orele 12.00


În zona de camping se poate intra cu mâncare și cu 2 litri de apă. Este strict interzisă intrarea cu băuturi alcoolice. 

Mai multe, pe http://www.subsonic.ro/camping.html

Pe lângă acestea, Subsonic Festival va avea un spațiu denumit Subsonic Bazar, de unde se vor putea achiziționa produse nealimentare. De menționat faptul că există și o zonă de unde se pot cumpăra produse alimentare și băuturi.

Subsonic Festival este un eveniment organizat de YazeeAnimal Entertainment  si Serious Dub.

Abonamentele pentru Festivalul Subsonic (3-5 august Parcul Păulești) s-au pus în vânzare în rețelele bilete.ro și myticket.ro și pot fi achiziționate cu 99 de lei până la eveniment și cu 129 de lei la fața locului.

Toate informațiile despre întreg evenimentul pe www.subsonic.ro

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button