ARHIVA B365

Numărătoare inversă pentru inaugurarea Pasajului Pipera FOTOGALERIE

Lucrările se apropie de sfârşit la pasajul Pipera. Se asfaltează, se amenajează intersecţii şi se realizează scuaruri noi. „Până la sfârşitul anului pasajul Pipera va fi gata. Vă vom pregăti o surpriză”, a precizat pentru B365.ro, primarul general, Sorin Oprescu. Edilu-şef spunea în mai că pasajul va fi terminat chiar mai devreme, în luna octombrie.

Termenul oficial de finalizare a lucrării expiră la sfârşitul acestui an, potrivit contractului încheiat de municipalitate cu Asocierea SC Pa & Co International SRL şi F. Kirchhoff Strbenbau GmbH Co KG.

Proiectul vizează lărgirea la şase benzi a şoselei Pipera (faţă de două câte sunt în prezent), între Calea Floreasca şi calea ferată Bucureşti – Constanţa şi constructia unui pasaj prin care să se realizeze supratraversarea bulevardului Barbu Văcărescu şi a Căii Floreasca.

Întreaga lucrare are o lungime de 1.520 metri, între care o porţiune de 470 de metri va fi ocupată de pasajul denivelat peste Barbu Văcărescu şi Calea Floreasca.

Supralărgirea Şoselei Pipera costă acum 143 de milioane de lei, cu 37,78 de milioane de lei mai mult faţă de costul stabilit iniţial, majorare care s-a făcut în 2011, prin intermediul unui act adiţional, semnat pe 15 februarie.

CUM VA ARĂTA PASAJUL PIPERA


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button