Numaratoare inversa pana la Control Day Out ! Ian Brown, UNKLE Sounds, Suie Paparude

de:
07 sept. 2011
0 Afișari
Numaratoare inversa pana la Control Day Out !  Ian Brown, UNKLE Sounds, Suie Paparude

Accesul la Arenele Romane (Str. Cutitul de argint, nr. 26, intrarea prin Parcul Carol) se va face, sambata, incepand cu ora 20. Cei care nu si-au cumparat inca bilete, o mai pot face la pretul de 50 de lei, din reteaua Eventim, urmand ca in seara evenimentului biletele sa coste 65 de lei, la intrare. Programul serii este disponibil pe pagina de Facebook Control Day Out: http://www.facebook.com/ControlDayOut

Cunoscut publicului roman mai ales pentru colaborarile cu UNKLE (Reign, Fear, Be There), dar si pentru albumul sau ulterior, Solarized (al patrulea din cariera solo), Ian Brown a devenit celebru ca solist al legendarei formatii de rock alternativ The Stone Roses. Cariera artistului britanic se intinde de-a lungul mai multor generatii muzicale, de la punk la amestecul cultural al Angliei optzeciste, la mods, skinheads si nebunia Madchester care a deschis drumul multor formatii brit-rock de succes. De la destramarea The Stone Roses, in 1996, Ian Brown a lansat sase albume solo de studio, de pe urma carora au rezultat nu mai putin de 14 hit single-uri, sase turnee mondiale sold-out, precum si aparitii la cele mai renumite festivaluri din lume: de trei ori la Glastonbury, de cinci ori la V Festival, T in the Park sau Oxegen in Marea Britanie, patru aparitii la Fuji Festival Japan, headliner la Rocket Festival in Hong Kong, si multe altele.

In 2006, la NME Awards, lui Ian Brown i-a fost inmanat premiul Godlike Genius, iar in 2007, Q Legend Award vine ca o incununare, chiar daca impresionanta sa cariera nu se opreste aici.

Cel mai recent album Ian Brown, My Way, lansat in 2009, dovedeste ca artistul britanic mai are inca multe de spus in peisajul muzical actual: single-ul Stellify si cover-ul dupa celebra piesa In The Year 2525 au cucerit topurile si au atras aprecierile criticilor. Cu precadere autobiografic, discul este influentat atat de Thriller-ul lui Michael Jackson, a carui “matrita de succes” a fost aplicata fiecarei piese de pe album, dupa cum Brown insusi a marturisit intr-un interviu pentru NME, dar si de punk-ul distructiv marca Sex Pistols, Ian Brown fiind un admirator al lui Sid Vicious si al “tratamentului” aplicat de acesta slagarului etern My Way, facut celebru de Frank Sinatra.

www.ianbrown.co.uk

Ian Brown – I Wanna Be Adored (live)

Pe 10 septembrie, la Arenele Romane din Bucuresti, Ian Brown va prezenta publicului roman o mostra de brit-rock autentic, intr-unul din cele mai asteptate concerte ale anului.

UNKLE Sounds, noul proiect al versatilului artist britanic James Lavelle (UNKLE), este un live set electronic cu proiectii coordonate pe ecrane gigantice, un show audio-vizual de proportii ce a facut furori in aceasta vara la celebrele Reading si Leeds Festival, unde UNKLE Sounds a fost headliner-ul Scenei Dance. Din punct de vedere muzical, spectacolul va cuprinde atat cunoscutele hit-uri UNKLE cat si piese noi, colaborari cu Ian Brown, Thom Yorke, Richard Ashcroft sau Josh Homme, si remix-uri la piese Radiohead, Queens of the Stone Age sau Metallica. Vizual, show-ul va insemna proiectii backlit coordonate live de pe scena pentru a oferi o experienta artistica unica.

unkle.com

UNKLE Sounds live @ Leeds Festival

Fondata la inceputul anilor ’90, formatia Suie Paparude se numara printre pionierii muzicii electronice din Romania. Aflandu-se intr-o permanenta evolutie, trupa a trecut de-a lungul timpului atat prin schimbari de componenta, cat si de sound, activand in formula actuala – Michi, Bean si Dobrica, din 2009. Suie Paparude au la activ 8 albume si sute de concerte in tara si in strainatate, mii de fani si un statut de formatie cult pentru publicul tanar din Romania. Lansat anul trecut, cel mai nou album Suie, E suflet in aparat, cuprinde 16 piese, inclusiv hit single-urile Cea mai buna zi si Soundcheck.

www.suiepaparude.ro

Suie Paparude – Soundcheck video

Biletele pentru Control Day Out powered by Tuborg pot fi achizitionate in avans, la pretul de 50 de lei, online pe Eventim.ro sau din reteaua Eventim: magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Domo, librariile Humanitas si Carturesti, precum si din Control Club (Academiei, 19) si Shift Pub (General Eremia Grigorescu, nr 17). In seara evenimentului, biletele vor costa 65 de lei, la intrare. Accesul persoanelor sub 18 ani nu va fi permis.

Urmariti evenimentul pe Facebook pentru a fi la curent cu toate noutatile!

Control Day Out este un eveniment organizat de Control Club.

Sponsori principali: adidas Originals, Tuborg. Sponsori: Burn Studios, J&B, Smirnoff.

Parteneri media: b365.ro, Radio Guerrilla, Music Channel, 220.ro, Cocor Media Channel, Zoom, Sapte Seri, Playboy, VICE, Zile si nopti, Popcorn, Chip, Level, Romania Libera, Academia Catavencu, OneDay, Metropotam, Feeder, Transfer.ro, Arte si meserii, iConcert, IQads, Decat o revista, Anyplace, Tilllate, Metalhead si RockOn.

Cookies