Număr de WhatsApp special pentru reclamat mașini parcate pe trotuar sau pe trecere în Sectorul 1. Mesajul ajunge direct și instantaneu la Poliția Locală

14 feb. 2023
1510 Afișari
Număr de WhatsApp special pentru reclamat mașini parcate pe trotuar sau pe trecere în Sectorul 1. Mesajul ajunge direct și instantaneu la Poliția Locală
Număr de WhatsApp special pentru reclamat mașini parcate pe trotuar sau pe trecere în Sectorul 1. Mesajul ajunge direct și instantaneu la Poliția Locală. Sursa foto: Facebook/ Politia Locala Sector 1

Bucureștenii din Sectorul 1 pot trimite sesizări către Poliția Locală la un număr special de WhatsApp. Pietonii care s-au săturat să se strecoare printre mașini parcate neregulamentar pe trecere sau pe trotuare, dar și cei care „se împiedică” de gunoaiele abandonate pe domeniul public, pot trimite sesizările instant la acest număr.

Poliția Locală din Sectorul 1 are un număr de WhatsApp special pentru reclamat

Poliția Locală din Sectorul 1 le pune la dispoziție bucureștenilor un număr special de WhatsApp unde pot trimit sesizări în mod instant cu privire la mașinile staționate neregulamentar, dar și la deșeurile abandonate pe stradă.

Numărul de WhatsApp al Poliției Locale S1 pus la dispoziția cetățenilor: 0745.093.940.

Important: Sesizările trebuie să conțină în mod obligatoriu geolocația, dar și data/ora la care au fost făcute, precum și datele de identificare ale cetățeanului care a realizat sesizarea. Sesizările transmise prin intermediul aplicației WhatsApp au același regim precum sesizările transmise prin intermediul telefonului cetățeanului 021/9540.

„Dacă doriți sa ne transmiteți sesizări scrise pentru care se alocă nr. de înregistrare, va stăm în continuare la dispoziție și prin intermediul adresei de email [email protected] sau puteți depune personal petiții scrise la sediile noastre”, transmite Poliția Locală Sector 1 pe site-ul oficial.

„Vrem schimbare” îi încurajează pe bucureșteni să folosească acest număr

Asociația „Vrem schimbare” îi încurajează pe bucureșteni să folosească acest număr special de WhatsApp al Poliției Locale din Sectorul 1.

„Tot ce trebuie sa faci este să-ți instalezi o aplicație care pune data, ora și locația pe fotografii (noi am folosit aplicația de Android, GPS Map Camera), și să trimiți fotografiile pe WhatsApp la numarul 0745 093 940.
Vă încurajăm să încercați și voi, și să ne spuneți care a fost experiența voastră cu acest nou sistem de sesizări pe WhatsApp”, transmite asociația Vrem schimbare într-o postare pe Facebook.

În comentarii la această postare, mai mulți bucureșteni spun că deja au făcut sesizări la acest număr și sunt mulțumiți de răspunsul prompt:

  • „Eu l-am folosit sambata dupa-amiaza pentru a semnala depozit de gunoi la coltul strazii. Mi-au raspuns foarte prompt si politicos ca vor informa Romprest, iar gunoiul duminica dimineata deja nu mai era”, spune M.C.
  • „L-am folosit zilnic in ultima saptamana, merge ceas. Vedeti ca nu e obligatoriu sa primiti raspuns pe whatsapp, asta nu inseamna ca nu s-au luat masuri”, transmite Ș.I.

Cookies