FIT CITY

Număr de telefon de urgenţă, dedicat exclusiv persoanelor în vârstă din Sectorul 6 – 021.9970

Persoanele vârstnice, cu domiciliul în Sectorul 6, pot suna la 021.9970 pentru a solicita procurarea, din fondurile acestora, a alimentelor și medicamentelor de strictă necesitate.

„Cea mai vulnerabilă categorie socială în faţa ameninţării epidemiei cu virusul COVID–19 primeşte din această săptămână asistenţă dedicată şi adaptată nevoilor individuale ale fiecărui senior. Îi rog pe toţi ceilalţi membri ai comunităţii să reducă la minim contactele cu aceste persoane, să le ofere sprijin respectând distanţa, dezinfectând în prealabil spaţiile de locuit comune, pachetele de alimente şi orice alt tip de suport material pe care îl oferă”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Vârstnicii din comunitatea Sectorului 6 pot apela numărul amintit de luni până duminică, în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Pentru persoanele din Sectorul 6 autoizolate la domiciliu, aflate în evidenţele Direcţiei de Sănătate Publică, funcţionează deja numerele de telefon 031.9593, accesibile de luni până vineri în intervalul orar 08.00 – 20.00, precum şi numărul de urgenţă 0731.624.849, care poate fi apelat non-stop.

Autorităţile locale ale Sectorlui 6 le cer tuturor cetăţenilor să respecte, fără excepţie, dispoziţiile adoptate de autorităţile centrale în contextul răspândirii noului coronavirus şi să dea dovadă de responsabilitate faţă de ei înşişi şi faţă de cei din jur.

CITEŞTE ŞI Noi măsuri împotriva COVID-19, în Sectorul 6: Parcurile ÎNCHISE, scările de bloc DEZINFECTATE

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a anunţat că preia îndemnul internațional: „Tu rămâi acasă, noi muncim pentru tine” și îl aplică la nivel local, prin măsuri ce au drept scop limitarea răspândirii noului coronavirus, dar și continuarea lucrărilor de modernizare din sector. DETALII, AICI. 

„Am hotărât să acționăm în fiecare scară de bloc prin efectuarea dezinfecției prin nebulizare, cu substanțe antiseptice certificate. Tratamentele vor fi aplicate cu prioritate în scările în care sunt gospodării cu persoane autoizolate declarate oficial și vor continua cu celelalte scări ale acestor blocuri, apoi în toate scările din Sectorul 6.
Totodată, vom distribui gratuit pastile de cloramină pentru toate scările de bloc din sector, prin intermediul operatorului de salubrizare, în scopul dezinfectării spațiilor comune, cu sprijinul administratorilor imobilelor”, a explicat Gabriel Mutu. 

CITEŞTE ŞI Cum sunt combătute efectele coronavirusului, în Sectorul 6. Anunţul primarului Gabriel Mutu

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a iniţiat joi, 19 martie 2020, o sesiune LIVE pe pagina de socializare, unde a anunţat o serie de măsuri luate de autoritatea locală pentru a combate efectele COVID-19. Edilul a precizat că, în prezent, nu sunt persoane în carantină în Sectorul 6 şi că, prin acţiunile constante de dezinfecţie realizate în pieţe, pe străzi şi la locurile de joacă, se limitează la maxim posibilitatea răspândirii coronavirusului. DETALII, AICI. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button