Numai necazuri la București! Băluță de la S4 îl acuză pe Negoiță de la S3 că i-a furat ideea cu lumini tip vortex de la pasajul Metalurgiei și a dus-o pe Pallady. Acum se judecă

19 mai 2023
992 Afișari
Numai necazuri la București! Băluță de la S4 îl acuză pe Negoiță de la S3 că i-a furat ideea cu lumini tip vortex de la pasajul Metalurgiei și a dus-o pe Pallady. Acum se judecă
Numai necazuri la București! Băluță de la S4 îl acuză pe Negoiță de la S3 că i-a furat ideea cu lumini tip vortex de la pasajul Metalurgiei și a dus-o pe Pallady. Acum se judecă. Sursa foto: Robert Negoiță, Daniel Băluță/ Facebook

Se pare că primarul Robert Negoiță nu are o săptămână prea bună. De data aceasta, este implicat într-un scandal cu Daniel Băluță, care îl acuză de furt intelectual.

Robert Negoiță este acuzat că a copiat arhitectura pasajului pe care îl construiește Daniel Băluță

Robert Negoiță este implicat într-un nou scandal în această săptămână. Dacă la începutul săptămânii a fost conflictul cu palmierii, după care i-a fost suspendat permisul de conducere, ei bine, acum primarul are ceva de împărțit cu Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 al Capitalei.

Daniel Băluță îl acuză pe Negoiță de furt intelectual. Mai exact, el susține că Primarul Sectorului 3 i-a copiat arhitectura pasajului „Europa Unită”, pe care îl construiește în Zona Grand Arena.

În plus, acesta susține că primarul Sectorului 3 folosește acea arhitectură în construirea pasajului de la ieșirea spre „Autostrada Soarelui”, de pe Bulevardul Theodor Palllady.

Tribunalul București a decis suspendarea lucrărilor de construire a pasajului suprateran al lui Negoiță. Din această cauză, traficul spre mare va fi îngreunat vara aceasta.

Pasajul „Europa Unită” ar urma să fie inaugurat în luna septembrie, în timp ce pasajul spre „Autostrada Soarelui” ar fi urmat să fie inaugurat mai rapid.

Robert Negoiță a declarat pentru Digi24 că lucrările nu sunt afectate după decizia judecătorilor, pentru că instanța a zis să nu se folosească proiectul – model pe care îl folosesc cei de la Sectorul 4.

Asta nu se întâmplă, noi avem un proiect original, nu o copie. Normal că ne inspirăm din lume, dar avem punct de vedere al proiectanților că e original. Și chiar dacă e o problemă, nu e a noastră, ci a lor, a societății cu care avem contract. De altfel, proiectul de la Sectorul 4 nu s-ar fi potrivit pe locația asta, deci nu are cum să fie o copie.” a declarat Robert Negoiță pentru Digi24

În urmă cu trei zile, Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere

Săptămâna aceasta, primarul Robert Negoiță chiar a avut ghinion de-a binelea. După ce a rămas fără palmierii plantați în zona Pieței Unirii, primarul a rămas și fără permis de conducere.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei a fost oprit marți, 16 mai 2023, în jurul orei 17:00, pe Calea Dudești. Acestuia i s-a suspendat permisul de conducere pentru două luni și a fost sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 870 de lei.

Cu o zi în urmă, Nicușor Dan a scos palmierii plantați de Negoiță în Piața Unirii și i-a adus în fața Primăriei Sectorului 3.

Centrul Capitalei nu e nici Dubai și nici grădina cu maimuțe a primarului Negoiță. Încercăm să oprim invazia kitsch-ului primarului Negoiță, a declarat viceprimarul Horia Tomescu.

Te-ar putea interesa și:

Cookies