Nuit Blanche / After-party by Nek

de:
10 mai 2012
1 afișări
Nuit Blanche / After-party by Nek

Miercuri, 16 mai, Control si Institutul Francez te invita la o serata artistica francofona. Ne dam rendez-vous la un film, dar te provocam sa ramai pe ringul de dans pana in zori!

Seara continua cu un live dj set energizant adecvat evenimentului w/ Nek.

Proiectie: Eldorado (2008, 80min, regie: Bouli Lanners). Subtitrare in limba engleza.

Comic-absurda si deopotriva melancolica, Eldorado este povestea lui Yvan si Elie, doi tipi care ratacesc fara scop in viata. Yvan (un dealer de masini vintage), il prinde pe Elie (un hot tinerel ex-junkie) incercand sa-i fure o masina. Yvan, nu-l bate, ci din contra… hotaraste sa il conduca pe tanar, intr-un Chevrolet vechi, pana la casa parintilor sai. Pe cei doi ii uneste nostalgia fata de relatiile esuate si cautarea acelei piese de puzzle care le-ar intregi viata. Prietenia lor ii poarta intr-o calatorie bizara si spectaculoasa prin Belgia.

Seara continua cu un live dj set energizant adecvat evenimentului!

Mix-ul pregatit de Nek va include hituri indie electro, britpop si new wave, predominand artistii francezi: Sexy Sushi, Vive la Fete, Les Negreses Vertes, Noblesse Oblige, Ruth si nu in ultimul rand Woodkid ( aka Yoann Lemoine) si The Shoes, pe care ii veti putea vedea live la Control Day Out 2 powered by TuborgSound – primul mare eveniment muzical al verii (1 iunie, Arenele Romane).

Surpriza serii : TOMBOLA pentru 5 invitatii la Control Day Out 2 powered by TuborgSound

Oferta serii la bar:

* TUBORG – 2+1 gratis

** La fiecare 2 cocktail-uri cumparate, poti achizitiona un bilet la Control Day Out 2 (Wild Beasts, Woodkid, The Shoes si O.Children), la pretul redus de 50lei.

Cookies