Nu uitați! Schimbări importante la STB, de mâine: o nouă linie de tramvai, câteva trasee modificate

17 dec. 2021
8400 Afișari
Nu uitați! Schimbări importante la STB, de mâine: o nouă linie de tramvai, câteva trasee modificate
Nu uitați! Schimbări importante la STB, de mâine O nouă linie de tramvai, câteva trasee modificate

Va reamintim că, în acest weekend, vor interveni anumite modificări ale traseelor unor autobuze STB, mai jos puteți vedea exact străzile de unde intervin aceste modificări și când se revine la traseele obișnuite. De asemenea, tot de mâine, 18 decembrie 2021, apare o noua linie de tramvai.

De mâine, 18.12.2021, STB o să aplice noi măsuri de reorganizare a rețelei de transport public în unele zone din București. Modificările, anunță STB, se vor face cu scopul de a îmbunătății serviciul de transport în comun. Unele trasee se vor modifica pe parcursul acestui weekend. De asemenea, va apărea o nouă linie de tramvai.

Linie nouă de tramvai STB

STB o sa inființeze o nouă linie de tramvai, aceasta urmând să aiba indicativul 43, și va circula între „Cartier 16 Februarie” și „Gara Basarab”, pe Calea Giulești și Șoseaua Orhideelor. De asemenea, se va suplimenta capacitatea de transport a liniilor 7, 162 și 163, în zilele lucratoare, de luni până vineri.

Tot de mâine se modifică și traseul liniei de autobuz 205, modificare care intervine pe sensul de mers spre terminalul „Străulești”. De la stația „Gara de nord”, autobuzul 205 o să circule pe urmatorul traseu: Calea Griviței, Str. Gheorghe Polizu, Str. Buzești, Bd. Ion Mihalache, după care vor urma același traseu pe care îl au și în momentul de față. În sensul de mers „Gara de Nord”, nu va interveni nici o modificare de traseu.

Alte modificări anunțate de STB

Duminică, 19 decembrie, în depoul Dudești se va organiză un spectacol pentru cei mici. Spectacolul se ține în aer liber, iar cei ce doresc să participe la acest eveniment trebuie să stie că este necesară înscrierea. Vă puteți încrie telefonic la numărul 0770 894 944, până cel târziu astăzi la ora 20:00. Tot duminică, apare și „Tramvaiul Colindelor”. Acesta urmază să circule pe linia tramvaiului 1.

De sâmbătă noapte, de la ora 22:00, până duminică, 19 decembrie, la ora 06:00, circulația pe Strada Luterană din Sectorul 1 va fi restricționată, pentru montarea unor sisteme de climatizare pe una din cladirile aflate în acea zonă. Astfel, Societatea de Transport București va modifica treseele a doua autobuze: 178 și 368.

    • Autobuzul 178 va avea următorul traseu: Modificarea intervine de pe Strada Luterană, traseul modificat urmând sa fie pe, Strada Știrbei Vodă, Calea Victoriei, Strada Demetru Ion Dobrescu, Bulevardul Nicolae Bălcescu, Bulevardul Gheorghe Magheru, Strada Mircea Vulcănescu, după care revine la traseul obișnuit.
    • Autobuzul 368 va avea următorul traseu: Până la capatul de linie, de la „Piața Romană”, autobuzul va avea același traseu. Ulterior se va modifica pe, Bulevardul Dacia, Strada Mircea Vulcănescu, Strada Berzei, după care autobuzul revine la traseul obișnuit.
Cookies