Nu știi ce să alegi între oja semipermanentă și gelul UV? Iată care sunt avantajele fiecărui tip

de:
25 nov. 2019
10 Afișari
Nu știi ce să alegi între oja semipermanentă și gelul UV? Iată care sunt avantajele fiecărui tip

Pentru femeile aflate mereu pe fuga, care nu isi permit sa isi rupa din putinul timp liber pentru a-si cosmetiza zilnic unghiile, solutia se afla in oja semipermanenta si in genul UV, doi aliati pentru unghii mereu impecabile.

Probabil ca te-ai intrebat si tu, de-a lungul timpului, care sunt avantajele celor doua tipuri de manichiura, pentru a te hotari pentru care dintre ele sa optezi. Iata si raspunsul!

Gelul UV poate fi aplicat direct pe unghia naturala sau, pentru un plus de lungime, pe unghiile false atasate celor naturale. Un mare avantaj al gelului UV este dat de rezistenta acestuia. Poti avea o manichiura impecabila pentru mai mult de o luna, mai ales in cazul in care s-au folosit produse cosmetice de calitate si le-ai intretinut cu grija.

La un moment dat, unghia naturala va creste, astfel incat te vei simti nevoita sa iti refaci manichiura. Gelul UV este recomandat femeilor a caror unghii se exfoliaza constant si se rup usor.

Oja semipermanenta combina gelul UV si oja clasica. Este usor de aplicat, intrucat are consistenta unui lac de unghii. Incepe prin a aplica baza, doua straturi de oja semipermanenta si finiseaza cu un lac protector.

Acest tip de oja este foarte rezistent, cu conditia de a se respecta toti pasii de realizare a manichiurii, precum si de a se ingriji cu atentie de-a lungul timpului.

Poti dispune de o gama mult mai variata de culori daca alegi sa folosesti oja semipermanenta. Acesta este si motivul pentru care profesionistii aleg sa foloseasca impreuna cele doua tipuri de produse cosmetice, pentru un rezultat cu rezistenta maxima, culoare speciala si luciu fascinant.

In zilele in care simti nevoia de o schimbare, ai posibilitatea de a modifica nuanta unghiilor prin aplicarea unui strat de oja clasica. Totodata, pentru extra protectie, foloseste un lac de unghii, care iti va garanta o manichiura de durata.

O mare parte dintre doamne aleg sa foloseasca oja semipermanenta pentru a-si infrumuseta unghiile, dar nici gelul UV nu trebuie sa fie uitat. O femeie a timpurilor noastre poate profita de existenta ambelor produse ce au revolutionat arta de realizare a manichiurii.

Probabil ca nici tu nu dispui de timpul necesar refacerii aproape zilnice a unghiilor, asa ca, bucura-te de toate inventiile in materie de manichiura, fara restrictii.

Te intrebi ce branduri de oja semipermanenta exista? Poti incerca produsele Melkior, recomandate de specialistii din intreaga lume, care iti vor garanta unghii ingrijite, frumoase si cu rezistenta mare.

Te intrebi ce culori se poarta iarna aceasta pe unghii? Ei bine, in materie de trenduri, culorile dominante sunt culorile neutre, precum roz si bej, dar si imprimeurile indraznete. De asemenea, strasurile si perlele aplicate vor fi la mare cautare in randul doamnelor si domnisoarelor care vor sa aiba o manichiura sofisticata cu oja semipermanenta. Mai mult, daca iti place moda „french”, afla ca aceasta se va purta cu nuante metalizate, dar si in culori vii, aplicate invers, la baza unghiei.

Cookies