Nu se trece, se filmează! Restricții temporare de trafic în București, sâmbătă, 18 februarie. Sunt vizate două străzi și o parcare unde sunt filmări

17 feb. 2023
1611 Afișari
Nu se trece, se filmează! Restricții temporare de trafic în București, sâmbătă, 18 februarie. Sunt vizate două străzi și o parcare unde sunt filmări
Nu se trece, se filmează! Restricții temporare de trafic în București, sâmbătă, 18 februarie. Sunt vizate două străzi și o parcare unde sunt filmări. Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Brigada Rutieră anunță că, sâmbătă, 18 februarie 2023, pentru realizarea unor filmări, vor exista restricții temporare de trafic în București. Sunt vizate două străzi și o parcare, anunță autoritățile.

Restricții temporare de trafic în București, sâmbătă, 18 februarie

În vederea realizării unor filmări, sâmbătă, 18 februarie 2023, vor exista restricții temporare de trafic în București. Brigada Rutieră anunță că traficul rutier se va restricționa, cu intermitențe, pe intervale de 5 minute, pe următoarele două străzi din Capitală:

  • pe Intrarea Bădeni (ce corespunde imobilului din Str. Lucrețiu Pătrășcanu nr. 1), în intervalul orar 06:00-22:00;
  • pe Calea Rahovei, porțiunea de drum cuprinsă între Bd. Libertății și Str. Uranus, în intervalul orar 06:00-23:00.

Pentru o bună desfășurare a filmărilor, vineri, la data de 17 februarie 2023, începând cu ora 16:00, până următoarea zi, vor fi folosite locurile de parcare din parcarea de pe Calea Rahovei.

Sfaturi pentru șoferi și pietoni

Brigada Rutieră îi sfătuiește pe șoferi:

  • să circule cu prudență,
  • să păstreze o distanță suficientă față de celelalte mașini pentru a putea frâna în condiții de siguranță,
  • să nu oprească și/sau să staționeze decât în locurile special amenajate,
  • să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

„Pietonilor le recomandăm să respecte semnalele și indicațiile polițiştilor rutieri, să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, transmite Brigada Rutieră București.

De la filmări ajungem la meci, duminică

Duminică, 19 februarie, pe Arena Națională, se desfășoară meciul de fotbal dintre echipele Fotbal Club FCSB și CS Universitatea Craiova. Traficul rutier va fi restricționat pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în stadionul „Arena Națională”).

Astfel, TPBI anunță că, începând cu ora 18:00, trei linii STB vor fi deviate: 86, 90 și 143.

Liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între capetele de linie „Dridu” și „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi traseul se modifică pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Autobuzele liniei 143 vor circula pe traseul actual între capătul de linie „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi traseul se modifică pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere în Depoul Vatra Luminoasă.

Cookies