Nu se mai termină necazurile! Un bărbat care s-a mutat recent în București se plânge pe Reddit de criza de femboy din oraș. Ce, nu știți ce înseamnă?

16 mart. 2023
1049 Afișari
Nu se mai termină necazurile! Un bărbat care s-a mutat recent în București se plânge pe Reddit de criza de femboy din oraș. Ce, nu știți ce înseamnă?
Nu se mai termină necazurile! Un bărbat care s-a mutat recent în București se plânge pe Reddit de criza de femboy din oraș. Ce, nu știți ce înseamnă?. Imagine simbol: Pexels

Un bărbat care s-a mutat recent din Istanbul în București a publicat un mesaj pe platforma Reddit în care se plânge că nu găsește femboy în oraș și îi întreabă pe internauți ce ar putea face.

Un bărbat care s-a mutat recent în București se plânge pe Reddit de criza de femboy din oraș

Începem prin a prezenta definiția cuvântului femboy. Potrivit definiției din Dicționarul Collins, aflăm că femboy este un „bărbat cu aspect și comportament convențional feminin”.

Într-o postare pe Reddit, bărbatul spune că, în urmă cu o lună s-a mutat din Istanbul în București și a observat o adevărată lipsă de femboy în Capitală. Acesta spune că a întâlnit „numai femei biologice sau boșorogi”, dar twinks sau fem nu prea găsește.

Întrerupem programul pentru a oferi și definiția cuvântului twink. Potrivit definiției din Dictionary, aflăm că twink este un „bărbat gay tânăr, atrăgător, slab, cu o înfățișare de băiețel”.

Revenind la subiectul bărbatului care s-a mutat recent în Capitală. Acesta îi întreabă pe internauți ce ar putea face. Spune că urmează să plece prin excursii în Europa, vara aceasta, dar nu vrea să aștepte până atunci.

Redăm integral postarea de pe Reddit:

nu găsesc femboy în bucurești

salut, m-am mutat din Istanbul acum o lună, și am observat că există o lipsă adevărată de femboy în bucurești. numai femei biologice sau boșorogi se găsesc, twinks și fem nu prea. Ce aș putea face? O să fac excursii prin europa această vară dar nu vreau să aștept până atunci. Mersi!, a transmis utilizatorul.

Cum au reacționat ceilalți internauți

Postarea a strâns aproape 40 de comentarii, iar majoritatea utilizatorilor care au lăsat comentarii nu au fost tocmai încântați de mesajul bărbatului care s-a mutat în București. În schimb, unele mesaje lăsate la postare au stârnit și amuzamentul:

  • „Twinks e ciocolata aia cu 2 batoane?”, iar răspunsul altui internaut: „Aia e twis șefule”.
  • „Next level sh#t post”.
  • „A trebuit să intru să caut ce e ăla femboy, trebuie să recunosc”.
  • „E penurie de femboys, csf”.
  • „Ce să zic, mulțumim că ne anunți că nu avem. Succes în altă parte!”.

Te-ar mai putea interesa și: Un american „rătăcit” la București (via Tinder) a ajuns la Therme, s-a bălăcit, i s-a făcut foame și-a comentat prețurile. „Știți care e partea proastă?”

Cookies