Nu Oricum – magazin online pentru o recoltă cât mai bogată (P)

02 aug. 2022
26 Afișari
Nu Oricum - magazin online pentru o recoltă cât mai bogată (P)
Nu Oricum - magazin online pentru o recoltă cât mai bogată

Schimbările de temperatură din ultimii ani au afectat întreaga cultură și au devenit un factor de risc pentru toată lumea. Fructele, legumele și florile au tot mai multă nevoie de ajutor din partea celor care le cultivă. De la simplele sisteme de irigații, până la substanțe variate pentru o creștere cât mai armonioasă a legumelor, fructelor și florilor – toate pot fi comandate online. Cu ajutorul magazinului online Nu Oricum ai la dispoziție o varietate de produse pentru o recoltă cât mai bogată.

În funcție de cantitatea de care ai nevoie, pe site poți selecta diferite produse care să acopere în întregime ceea ce ai cultivat. Fie că vorbim despre o proprie grădină sau de hectare întregi, în orice situație este necesar să ai cât mai multe produse la îndemână. Spre exemplu, poți comanda sulfat de potasiu care este 100% solubil în apă. Acesta are o cantitate scăzută de săruri și permite aplicări de potasiu la nivelurile și etapele necesare. Prin utilizarea lui nu se va depăși nevoia de sulf al plantelor.

La fel ca această substanță, mai ai la dispoziție și alte tipuri de îngrășăminte. Acestea pot fi lichide sau solide, cu eliberare lentă sau agronutrienți. Modul lor de utilizare este scris pe ambalaj, însă dacă ai nevoie de ajutor îl poți solicita prin contactarea echipei Nu Oricum.

Fii pregătit pentru următoarea perioadă de cultivare!

Site-ul nuoricum.ro îți oferă ocazia de a fi mereu pregătit pentru următoarea perioadă de cultivare. Poți comanda online semințe de legume pe care să le consumi alături de familie sau chiar să devii furnizor. Fie că îți dorești să faci o afacere din acest domeniu sau doar urmărești să mănânci alimente cultivate cu efort propriu, în orice caz ai posibilitatea de a alege unele dintre cele mai bune semințe de legume.

În această categorie sunt disponibile semințele de tomate, ardei, varză, conopidă, salată, dovlecei, castraveți, vinete, ridichi, țelină, morcov, ceapă, spanac, broccoli, sfeclă, păstârnac și semințe de pătrunjel de rădăcină. Produsele ajung la tine și prin intermediul serviciul SEAP, dacă decizi să comanzi astfel.

După ce te-ai hotărât asupra semințelor poți opta și pentru îngrășăminte pentru ele, pentru pesticide ori pentru ghivece sau tăvi corespunzătoare producției de răsaduri. De asemenea, se pot comanda de aici și substraturi și turbă pentru flori & legume.

Fiecare perioadă de cultivare este diferită, iar vremea influențează foarte mult acest proces. Cu ajutorul produselor de pe site poți construi o seră sau un solar fie acasă, fie pe câmp. Echipamentele pentru sere și solarii sunt de înaltă calitate.

Utilaje agricole pentru munca pe câmp

Dacă faci parte din categoria agricultorilor profesioniști care au nevoie de utilaje complete pentru lucrarea pământului, ai nimerit în locul potrivit!

Tot pe site-ul nuoricum.ro ai la dispoziție și utilaje agricole pentru a ara corect și eficient pământul unde urmează să îți plantezi legumele sau fructele. Categoria îți oferă posibilitatea de a comanda diferite tipuri de motocultoare și remorci agricole pentru o muncă ce dă rezultate pe măsura așteptărilor!

De la horticultori pentru agricultor ai parte și de consultanță pentru diferite proceduri ale cultivării legumelor. Echipa Nu Oricum îi așteaptă pe toți cei care au nevoie de produse de calitate pentru sere sau solar, de la folii la semințe, să le treacă pragul; iar dacă locația fizică nu este neapărat în apropiere și posibil de vizitat, oricând magazinul online este o soluție.

În zilele noastre, să cultivi singur legumele preferate este un îndemn la viață sănătoasă. Nu este ușor, însă cu puțin ajutor și cu ceva pasiune, vei reuși!

Contact:

[email protected]

[email protected]

Adresa: comuna Baleni, Jud. Dambovita, șoseaua Bucuresti-Targoviste

Copyright imagini: nuoricum.ro

Cookies