Nu, nu se deplasează, se parchează: TIR lăsat în mijlocul drumului, pe strada Mărgeanului din București. Pe aici circulă autobuze STB + multe mașini

07 iun. 2023
3811 Afișari
Nu, nu se deplasează, se parchează: TIR lăsat în mijlocul drumului, pe strada Mărgeanului din București. Pe aici circulă autobuze STB + multe mașini
Nu, nu se deplasează, se parchează: TIR lăsat în mijlocul drumului, pe strada Mărgeanului din București. Pe aici circulă autobuze STB + multe mașini | Sursă foto: Facebook-Ai parcat ca un bou București

O nouă parcare neregulamentară a încurcat traficul din București în această dimineață. De această dată, un TIR a fost lăsat în mijlocul drumului, pe strada Mărgeanului din Sectorul 5.

Un TIR a fost lăsat în mijlocul drumului, pe strada Mărgeanului

Dimineața, traficul din București este de-a dreptul infernal. Toți se grăbesc să ajungă la muncă, astfel că, mii de mașini se află pe bulevardele, străzile și aleile din oraș.

Astăzi, 7 iunie 2023, o stradă din Sectorul 5 a fost complet blocată de un șofer care a decis să lase TIR-ul în mijlocul drumului, fără să îi pese că încurcă circulația. Incidentul a avut loc de strada Mărgeanului din Cartierul Rahova, o stradă extrem de aglomerată și circulată, cu două benzi, una pentru fiecare sens.

TIR-ul a fost parcat aproape de intersecția dintre Strada Mărgeanului și Șoseaua Alexandriei. Astfel că, cei ce se aflau pe sensul de mers către strada Petre Ispirescu, au fost nevoiți să efectueze o depășire periculoasă, din cauza vizibilității reduse.

Parcarea inedită a fost fotografiată de un trecător și făcută publică pe grupul de Facebook „Ai parcat ca un bou București”, alături de un mesaj scurt:

„Pe avarii”

| Sursă foto: „Ai parcat ca un bou București”
TIR parcat pe o stradă din Sectorul 5| Sursă foto: „Ai parcat ca un bou București”

„Ce caută TIR-ul între blocuri?”

Bucureștenii ce au văzut postarea au fost revoltați de modul în care respectivul șofer a decis să lase vehiculul, încurcând astfel traficul din zonă.

Iată câteva dintre comentariile lăsate la această postare:

  • „Ce caută TIR-ul între blocuri? În ce țară trăim..”
  • „Nu se mai putea întra pe Mărgeanului din cauza lui, și vorbim de o stradă pe unde circulă doua linii STB + autoturisme. În 20 metri era stradă, la stânga, și loc gol.”

O astfel de parcare, poate fi extrem de periculoasă în anumite situații și poate duce la crearea de accidente de circulație grave.

Din nefericire, nu este prima dată când bucureștenii se confruntă cu șoferii care decid să lase mașinile în drum, blocând accesul pe anumite străzi, sau încurcând circulația.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies