HUFFÎN BUCUREȘTILIBERTATEAȘTIRI

Nu intrăm iar în lockdown, sunt știri false, spune premierul. Totuși, se schimbă ceva

Ședință de Guvern la Palatul Victoria, astăzi, începând cu ora 10:00. Ce a declarat premierul interimar al României, Nicolae Ciucă, despre lockdown și prelungirea stării de alertă.

Nicolae Ciucă, premierul interimar al României, a declarat că starea de alertă va fi prelungită astăzi, în cadrul ședinței de Guvern de la Palatul Victoria, ce se desfășoară începând cu ora 10:00.

„Vom analiza proiectul de HG prin care se va prelungi starea de alertă și cu această ocazie infirmăm și fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”, a declarat Ciucă, potrivit Realitatea.

Declarația lui Nicolae Ciucă

„S-a luat o decizie. Domnul Raed Arafat a explicat deja în conferința de presă de aseară că nu se produc modificări față de hotărârea anterioară, excepție modul de transport în interior telecebinelor. Vom analiza proiectul de Hotărâre de Guvern prin care se va prelungi starea de alertă și cu această ocazie infirmăm și fake news-urile prin care se anunța că se intră în lockdown din nou”, a spus Ciucă.

Potrivit premierului, un alt subiect aflat pe ordinea de zi a ședinței de astăzi este legat de carantinarea unor localități ca urmare a creșterii cazurilor noi de infectare cu Covid-19.

„Deși avem o cifră constantă de pozitivare, din discuțiile pe care le-am avut pe acest subiect, avem o creștere de până la 35 de localități carantinate. Situația este legată de creștere numărului de pozitivări la nivelul Capitalei. Este vorba de aspecte tehnice, așa că îl las pe domnul Arafat să prezinate elementele de anliză”, a mai declarat premierul interimar al României, Nicolae Ciucă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button