Nu îți pornește mașina? S-ar putea să îți fi fost furată benzina din rezervor

de:
28 nov. 2012
0 Afișari
Nu îți pornește mașina? S-ar putea să îți fi fost furată benzina din rezervor

Poliţiştii bucureşteni au extins cercetările cu privire la activitatea unui bărbat de 39 de ani, suspectat de comiterea unor furturi de combustibil din rezervoarele mai multor autoturisme. Acesta fusese identificat în urmă cu o săptămână de poliţiştii Capitalei drept principalul suspect în cazul comiterii a patru furturi de combustibil din rezervoarele unor autoturisme parcate în sectorul 3 al Capitalei.

Extinzând verificările cu privire la activitatea celui în cauză, poliţiştii bucureşteni au obţinut indicii cu privire la comiterea de către acesta a încă zece astfel de fapte.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că acesta ar fi tăiat sau perforat conductele de alimentare ale rezervoarelor mai multor autoturisme, sustrăgând astfel diferite cantităţi de combustibil.

Din datele deţinute de poliţiştii bucureşteni, cel în cauză ar fi sustras prin acest mod de operare aproximativ 250 litri de combustibil, prejudiciul astfel creat depăşind suma de 20.000 de lei.

Poliţiştii bucureşteni continuă cercetările faţă de cel în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tentativă la furt calificat, cu suspectul arestat în altă cauză penală.

Cookies