Nu candidez pentru Bucureşti, dacă asta credibilizează Legea Capitalei, spune Udrea

de:
08 apr. 2011
0 Afișari
Nu candidez pentru Bucureşti, dacă asta credibilizează Legea Capitalei, spune Udrea

Argumentele pe care le tot aud de la PNL şi de la cei care se opun proiectului sunt că Udrea intenţionează să controleze bugetul Capitalei. Asta ar însemna ca eu să candidez la postul de primar general şi să şi câştig„, a explicat Udrea, la B1, citată de NewsIn..

Cat priveşte posibilitatea unei eventuale candidaturi, Udrea a comentat: „Poate candidez şi poate câştig, dar astăzi vă spun că nu candidez la postul de Primar General şi dacă lucrul acesta face mai credibil demersul meu de susţinere a Legii Capitalei, declar acum că mă angajez să nu candidez la fotoliul de primar general indiferent ce s-ar întâmpla până în 2012″.

Preşedintele PDL Bucureşti a reiterat că partidul său susţine organizarea unui referendum, în cadrul căruia ar putea fi abordată inclusiv situaţia câinilor vagabonzi. Legea Capitalei, susţinută de PDL Bucureşti în special prin preşedinta organizaţiei, a devenit subiect de dispută politică în special între Elena Udrea şi Andrei Chiliman, preşedinte al PNL Bucureşti şi primar al Sectorului 1.

Cookies