„Nu bate, nu troncăne”, dar cum poți să te asiguri că mașina nu te lasă-n drum la 5 zile după ce ai cumpărat-o? Cu RAR eXpert – te duci și-o verifici înainte să dai banii

19 mai 2022
228 Afișari
"Nu bate, nu troncăne", dar cum poți să te asiguri că mașina nu te lasă-n drum la 5 zile după ce ai cumpărat-o? Cu RAR eXpert - te duci și-o verifici înainte să dai banii. Sursa foto: Facebook/ Registrul Auto Român

RAR eXpert aduce vești bune. Începând de joi, mașinile pot fi verificate înainte să fie cumpărate. De acum, românii se pot convinge dacă autovehiculele chiar au „fost conduse de o bătrânică din Germania”.

Nu ne putem baza pe cuvintele „Nu bate, nu troncăne”

Vești bune pentru șoferii din România. De acum pot afla prin intermediul RAR eXpert dacă mașinile pe care intenționază să le cumpere au fost „conduse de o bătrânică” sau nu. Chiar dacă în anunțul postat de vânzător, mașina „nu bate, nu troncăne”, se întâmplă ca șoferii să aibă parte de surprize neplăcute la puțin timp după ce au cumpărat autovehiculul, iar paguba poate să fie una mare.

Începând de joi, 19 mai 2022, românii pot veni la RAR Grivița (sediul principal al instituției) cu autovehiculul pe care intenționează să îl cumpere pentru o verificare amănunțită. RAR are expertiza necesară pentru identificărea situațiilor care pot face diferența în momentul în care oamenii scot banii din buzunar achiziționarea unei mașini.

„Inginerii RAR au văzut de-a lungul timpului cât de vulnerabili sunt clienții atunci când cumpără un autovehicul. Pentru că nu au pregătirea de specialitate necesară, oamenii pot fi ușor păcăliți de cei care, cu rea credință, pun la bătaie mașini cu defecțiuni ascunse, cu kilometrajul măsluit sau, și mai grav, cu probleme de identificare. Acestea din urmă îi pot pune în situația nedorită de a cumpăra un autovehicul pe care să nu îl poată folosi”, transmit reprezentanții Registrului Auto Român.

Cu RAR eXpert – verifici mașina înainte să dai banii

„Ne asumăm rolul de consultant tehnic în materie de achiziții auto și considerăm că sfatul nostru poate cântări semnificativ la decizia de a cumpăra o mașină.”, declară directorul tehnic RAR, Cristian Bucur.

Clienții pot avea un raport de expertiză prin RAR eXpert. Pentru primirea acestui document este necesară prezența mașinii la sediul RAR Grivița.

Pentru a beneficia de aceste servicii, clienții se pot programa la Registrul Auto Român, fie la numărul pentru „call center” 021/9672, fie pe site-ul www.rarom.ro, cu doar un clik pe butonul RAR eXpert (aflat pe prima pagină).

Butonul „RAR eXpert”, pe site-ul instituției. Sursa foto: Facebook/ Registrul Auto Român
Butonul „RAR eXpert”, pe site-ul instituției. Sursa foto: Facebook/ Registrul Auto Român
Cookies