Nu avem nevoie de filme când avem acești primari din București

01 nov. 2023
801 Afișari
Nu avem nevoie de filme când avem acești primari din București
Nu avem nevoie de filme când avem acești primari din București | Foto: Oana Titică

Bună dimineața și bu-hu-hu, dragi cititori.

Sper că ne-am revenit cu toții după West Side Hallo Fest, festivalul de pe Lacul Morii care a avut atâta succes încât mai aveau puțin și veneau și mătușile noastre cu autocare din provincie să găurească bostani. În cadrul acestui festival de Halloween, performanța reală nu a fost că au venit peste 80.000 oameni, de patru ori mai mult decât se așteptau cei de la PS6, ci că nimeni nu a zis la televizor ‘să SCLUPTEZE dovleci’ în timpul unui interviu.

Suntem într-o nouă săptămană în care singurul lucru care ne-a mai rămas es să râdem, pentru că guvernul nu a reușit să prevadă o taxă pe râs în noile măsuri fiscale, adoptate glorios săptămana trecută – o parte care intră în vigoare chiar de azi – probabil pentru simplul motiv că nu le-a venit ideea.

Începem distracția din Sectorul 3

Știți cuplurile în care unul dintre membri s-a săturat de celălalt, cei doi se ceartă monstruos, este clar că au viziuni diferite asupra vieții și că trebuie să se despartă, iar membrul care ia decizia devine foarte rece cu celălalt? Iar celălalt, în schimb, devine foarte needy? Atât de needy încât dacă vede că primul nu îi răspunde la mesaje, îl ignoră, nu îi acordă atenție, se duce brusc peste ăla la birou și începe să îi reproșeze chestii în timp ce ăla e în ședință?

Probleme de comunicare

Ceva de această natură dramatică s-a întâmplat la începutul săptămânii, într-un moment transmis live pe Facebook de către Robert Negoiță, Primarul S3 care, aflat în pragul apoplexiei că Primarul General (cunoscut că face Ghosting de pe vremea lui Vlad Voiculescu) prioritiează orice, dar nu Nevoile Sale, s-a dus peste el la muncă.

Mai exact, în timp ce Nicușor Dan se afla în parcul IOR,unde anunța o amendă-record dată de Poliția Locală celor care dețin terenurile retrocedate din IOR (35 de milioane de euro), Robert Negoiță a intrat brusc în cadru, cu un patos absolut, suferind vizibil că Nicușor nu îi răspunde la telefon pentru a discuta despre ceva studii de fezabilitate la un pasaj pe care vrea să îl facă el în zona Dudești-Vitan – fiindcă se știe că  a doua pasiune a lui Robert, (după pavele) sunt pasajele. Precum o soție sau un soț supărat că consortul refuză să comunice, acesta i-a spus, cităm bucăți:

Vreau să ne vedem! Avem nevoie să comunicăm, dom Primar General. Unde fugiți?! (…)

Când vă găsesc să stăm de vorbă? Răspundeți! Când vă găsesc? Sunt la dispoziția dumneavoastră. De asta sunt aici. Dați un termen! O oră!

Domn` primar General, vă rog mult de tot! (…)

Nu reușesc să vă găsesc. Nu răspundeți la telefon, la mesaj, nu răspundeți la nimic! 1,6 tone pe oră, amprentă de carbon…din cauză că blocați proiectele de fluidizare a traficului. (…) Vreau să ne vedem, să discutăm.

Și eu vă doresc o zi foarte bună! Haideți să avem o zi bună.’

Iată deci, dragi cititori, acum că nu vom mai avea bani nici să ne plătim abonamentul la diverse aplicații de filme, putem intra pe Facebook să vedem povești de fericire neîmplinită sub ochii noștri.

Probleme și în Herăstrău

Clotilde – power-to-the-people – Armand, a avut zilele trecute un moment cum ni întâmplă tuturor cand ne ia zelul, respectiv începem bine și terminăm dubios sau nu mai terminăm niciodată.

Primarul Sectorului 1 a anunțat că terasele din Herăstrău vor avea autorizație de funcționare doar pană în ora 23:00, din cauza faptului că oamenii din zonă se plângeau că le ajunge până în dormitor muzica de la terase Bumți. Și că acum vor putea să doarmă liniștiți. În mod foarte superb și cum rar se întamplă în București, oamenii au fost ascultați. Dar, așa cum au întrebat mai mulți bucureșteni, nu se putea pur și simplu să rămână program de restaurant și până mai încolo, fără zgomot, respectiv dacă cineva dădea muzica mai tare după ora 23:00 să fie Poliția pe fază și să dea amendă/închidă în seara respectivă?

Iar pe cei care doreau să mănânce o scoică scumpă la 23:30 la un pahar de vin, să îi lase să stea la terasă, unde să nu fie muzica în surdină. Așa aveam ce e mai bun pentru toată lumea.

Luminițe, frumos

Mai este foarte puțin, dragi cititori, pană se va relua discuția favorită a bucureștenilor de final de an, respectiv LUMINIȚELE.

În urma unei declarații de presă a primarului general, s-a aflat că anul acesta se vor cheltui 5 milioane de lei pe beculețe, fiindcă asta au vrut bucureștenii. În anul anterior se cheltuiseră doar 2 milioane și se folosiseră ce beculețe erau prin depozite (cele în formă de chiloți sunt preferatele mele personale), dar bucureștenii au zis că e PREA PUȚIN și că vor MAI MULT fiindcă ‘nu puteți să luați bucuria oamenilor’.

Sperăm că ‘bucuria oamenilor’ nu înseamnă că în data de 24 decembrie, în Ajun, acești pasionați ai iluminatului festiv se vor uita pe geam la decorațiunile alea în formă de chiloți în timp ce în casă nu au căldură și nu s-au mai spălat cu apă caldă din noiembrie și vor zice ‘da, așa trebuie să arate sărbătorile’,

Nota B365.ro – Tot oana, mai jos:

Cookies