ȘTIRI

Încep reducerile. Care sunt cele mai ieftine vacanţe pe litoral. VEZI PREŢURILE

Bucureştenii care nu au fost la mare în plin sezon estival au, de la începutul lunii septembrie, oferte mai avantajoase din punct de vedere financiar. 

Astfel, la ediţia de toamnă „Litoralul pentru toţi”, ce se desfăşoară în perioada 02.09 – 01.10. 2012, preţurile pentru şase nopţi de cazare pornesc de la 179 de lei de persoană în hotelurile de o stea şi ajung la 549 de lei de persoană în hotelurile de cinci stele: 

– 549 lei – Hotel 5 * cu mic dejun

– 439 lei – Hotel 4* cu mic dejun

– 379 lei – Hotel 3* cu mic dejun

– 279 lei – Hotel 2* cu mic dejun

– 240 lei – Hotel 3* fără mic dejun

– 209 lei – Hotel 2* fără mic dejun

– 179 lei – Hotel 1* fără mic dejun. 

Bucureştenii care vor să meargă la mare şi optează pentru varianta All Inclusive, cu trei mese pe zi servite în regim bufet, beneficiază şi de băuturi incluse, acces gratuit la locuri de joacă pentru copii, piscine, şezlonguri şi umbrele pe plajă.

În acest caz, tarifele pentru sejururi de cinci nopţi de cazare se apropie de 900 de lei de persoană: 

– 695 lei : Hotel 3*

– 795 lei : Hotel 4*

– 895 lei : Hotel 5*. 

Potrivit Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT), turiştii care cumpără astfel de pachete beneficiază de un voucher de atracţii, adică intrare gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din Constanţa, respectiv Muzeul de Artă şi Muzeul de Istorie Naţională şi Arheologie. 

„În prezent sunt înscrise în program 40 de hoteluri cu peste 3.500 de locuri disponibile. Întrucât suntem abia la începutul programului, ne aşteptăm ca pentru această ediţie să avem în jur de 7.000 de locuri disponibile . Prognoza meteo este favorabilă pentru toată perioada în care se va desfăşura acest program, deci, după foarte mulţi ani, avem un sezon în care atingem aproape 5 luni de operare pe litoralul romanesc”, a precizat Corina Martin, preşedintele ANAT. 

Lista agenţiilor de turism din Bucureşti de unde pot fi cumpărate pachetele turistice din programul „Litoralul pentru toţi” poate fi consultată aici


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button