Nouvelle Vague, Guano Apes și mulți altii cântă la BUCHAREST GreenSounds, în acest weekend

de:
19 aug. 2015
0 Afișari
Nouvelle Vague, Guano Apes și mulți altii cântă la BUCHAREST GreenSounds, în acest weekend

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Creart – Centrul de Creatie, Arta si Traditie, ii invita pe bucuresteni la cea de-a doua editie a festivalului international BUCHAREST GreenSounds  in Parcul Herastrau – Aleea cu
trandafiri, intrarea Charles de Gaulle.

Peste 25 de trupe si solisti din tara si din strainatate, vor urca pe scenele GreenSounds. Festivalul isi deschide portile vineri, 21 august, la ora 15:00, iar sambata si duminica de la ora 10:00.

Pe cele două scene amenajate în Parcul Herăstrău vor urca Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes, Asian Dub Foundation, The Interrupters, De-Phazz, Nouvelle Vague, Narcotango, Subcarpati, Moonlight Breakfast, Coma, Les Elephants Bizarres, Toulouse Lautrec si multi altii.

VEZI PROGRAMUL FESTIVALULUI AICI

GreenSounds este un festival complex, ce dezvolta in acelasi spatiu diverse zone dedicate publicului, precum: bazar, lounge si gastronomie internationala. Bazarul reuneste branduri autohtone variate: imbracaminte si accesorii care se incadreaza in stiluri diferite, pornind de la traditional romanesc, pana la viziunea de underground si curentul hippie, astfel ca fiecare poate pleca acasa cu propriul suvenir neconventional de la festival, anunță organizatorii. 

Si zona de gastronomie se pliaza pe ideea de diversitate, cu bucatarii internationale cu specific indian, chinezesc, nemtesc si romanesc, iar barurile si cafenelele îi vor răcori pe participanți intre concerte cu smoothie-uri, long drink-uri, limonade,  cold-brewed coffee si multe alte treat-uri.

BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL este un eveniment cu intrare libera. 

Cookies