Noutăți ce vin la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei: un brad și o roată mare vor completa peisajul de poveste de la West Side Christmas Market

26 nov. 2022
9749 Afișari
Noutăți ce vin la Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei: un brad și o roată mare vor completa peisajul de poveste de la West Side Christmas Market
FOTO: Agerpres

Un brad de Crăciun și o roată mare adusă din Germania vor ajunge, în curând, la West Side Christmas Market, Târgul de Crăciun din Parcul Drumul Taberei.

Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6, a anunțat că în două-trei zile maximum aceste două atracții vor competa peisajul de poveste de Crăciun de la târgul din Sectorul 6, organizat în parteneriat public-privat.

Târgul West Side Christmas Market a fost deschis vineri seara, pe 25 noiembrie, în Parcul Drumul Taberei, unde s-au aprins luminițele de Crăciun, au pocnit artificiile, a urcat pe scenă Gașca Zurli, iar bucureștenii au umplut aleile.

”Sunt mii de oameni, atmosfera este excelentă, este fix ce-mi doream, adică un eveniment mai de calitate, mai cu ștaif, mai ca afară, ca în occident și mă bucur foarte mult pentru nivelul la care este Târgul de Crăciun din Sectorul 6, West Side Christmas Market. Anul acesta este fix ce îmi doream pentru că mergeam și eu la târguri de Crăciun afară, la Viena de exemplu și mi-era ciudă că nu avem și noi așa ceva în România, pentru bucureșteni, pentru oamenii din Sectorul 6, și sper să dureze ani și ani.”, a spus primarul Ciucu, la evenimentul de inaugurare a târgului.

”În primul rând sunt multe produse de calitate, produse de mâncare, băuturi, ciocolată caldă, vin fiert, specifice târgurilor de Crăciun. Avem un patinoar, un carusel. Și în două trei zile maxim vine roata mare, o aducem din Germania că ne-a fost suflată de altcineva, nu contează asta, roata pe care o contractasem inițial, deci, în două trei zile o să avem un brad și mai mare și roata mare. ”, a mai adăugat Ciucu.

Primăria Sectorului 6 nu a investit niciun leu în organizarea târgului

Ciprian Ciucu a precizat și de ce a optat pentru o companie privată și nu a implicat Primăria Sectorului 6 în organizarea târgului.

”Pe Primăria Sectorului 6 nu a costat-o nimic, noi suntem pe zero. Nu știu cât costă acesta. Un astfel de eveniment costă între 1-2 milioane de euro, banii au fost investistiți de o companie privată, ei și-au asumat tot riscul investițional și își recuperează banii de la vendorii (comercianți) de aici, ei au băgat toți banii, riscul le-a aparțiunt și profitul le aparține, iar pe noi nu ne costă nimic.

De obicei primăriile investesc în jur de 1 milion de euro și recuperează aproape un sfert, cam aceasta este rata de recuperare pentru că nu au acest bun management cum îl are o firmă privată. Meritul nostru este doar calitatea deciziei publice, oferim evenimente de calitate fără să dăm niciun ban.”, a declarat primarul Sectorului 6.

„West Side Christmas Market” este organizat în premieră în București de fondatorii UNTOLD Festival.

Îți mai recomandăm și:

 

Cookies