ÎN BUCUREȘTI

Noul stadion Ghencea va fi inaugurat cu un meci de rugby

Noul stadion Ghencea va fi inaugurat cu un meci de rugby și nu cu unul de fotbal, așa cum se așteptau fanii echipei de fotbal CSA Steaua București.

Stadionul Ghencea va fi inaugurat cu un meci de rugby. Dechiderea oficială a noului stadion din bulevardul Ghencea a fost amânată de nenumărate ori, dar acum se pare că se știe cu exactitate când ăși va deschide, oficial, porțile arena nou construită.

Ghencea va fi inaugurată pe data de 3 iulie 2021, dar nu de echipa de fotbal, ci de naționala de rugby a României, conform realitateasportivă.net.

Ghencea va fi inaugurat cu un meci de rugby

Alin Petrache a declarat că cel mai probabil adversar al ”stejarilor” va fi Argentina.

“Deocamdată nu ştim cu cine va fi meciul. Noi încercăm cu Argentina. Jucăm un meci pe Arcul de Triumf şi un meci pe Ghencea”, a spus preşedintele Federaţiei Române de Rugby, conform sport.ro.

Alin Petrache speră ca la meciurile din vară rugbyștii să aibă și suporterii în tribune, dar cel puțin momentan, acest lucru nu este posibil pe Stadionul Arcul de Triumf, ”Casa Rugbyului românesc”, acolo unde nici jucătorii nu pot intra încă, chiar dacă arena a fost predată de constructor acum 5 luni.

“Încercăm în fiecare săptămână discuţii cu domnul ministru. Este ca o fortăreaţă. Nici să ne antrenăm nu putem”, a mai afirmat Petrache.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button