Noul stadion Ghencea va fi inaugurat cu un amical istoric. Cu cine va juca CSA Steaua primul meci pe arena de cinci stele

19 iun. 2021
123 Afișari
Noul stadion Ghencea va fi inaugurat cu un amical istoric. Cu cine va juca CSA Steaua primul meci pe arena de cinci stele

Noul stadion Ghencea va fi inaugurat cu un amical istoric, pe 7 iulie 2021, pe care CSA Steaua îl va disputa în compania sârbilor de la OFK Belgrad.

Gazeta Sporturilor anunță că noul stadion Ghencea va fi inaugurat cu un amical istoric. Reprezentativele din Macedonia de Nord și Austria s-au pregătit deja acolo, în la EURP 2020, dar primul meci ar urma să fie între CSA Steaua și OFK Belgrad.

Fostă mare putere a fotbalului iugoslav, cu 5 titluri de campioană, OFK Belgrad se zbate acum în mediocritate, în al 3-lea eșalon fotbalistic din Serbia.

Meciul are însă o însemnătate aparte. Este același adversar cu care Steaua a inaugurat și vechea arenă din Ghencea.

Pe 9 aprilie 1974, Steaua București juca primul meci pe arena din Ghencea, un amical contra lui OFK Belgrad.

Noul stadion Ghencea va fi inaugurat cu un amical istoric. Fanii au propus adversarul

Fanii din Peluza Sud au propus amicalul cu OFK Belgrad încă din vara trecută, după ce antrenorul Daniel Oprița a cerut un adversar pe măsura formației pe care o antrenează, pentru a evita o eventuală umilință la inaugurarea arenei.

Cookies