Noul stadion din Giulești e aproape gata. Are deja gazon și instalație de sonorizare. Arată super și eu nu sunt rapidist VIDEO

28 mai 2021
591 Afișari
Noul stadion din Giulești e aproape gata. Are deja gazon și instalație de sonorizare. Arată super și eu nu sunt rapidist VIDEO

Imnul Rapidului a răsunat din nou pe stadionul din Giulești. Noua arenă e aproape gata, iar Compania Națională de Investiții a făcut publice noi imagini spectaculoase.

Alți doi pași importanți au mai fost făcuți în aceste zile, s-au făcut probe de sunet la instalația de sonorizare și s-a montat gazonul.

S-a instalat gazonul pe stadionul Rapid

Lucrările la Stadionul Giuleşti au început la 26 februarie 2019 cu demolarea vechii arene. Finalizarea lucrărilor de construcţie a fost amânată în mai multe rânduri, ultima estimare fiind luna mai 2021.

Pe 6 mai, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA), Cseke Attila, anunţa că Stadionul Rapid este finalizat în proporţie de 90%.

Imnul Rapidului s-a auzit din nou în Giulești

Rapid nu va juca primele meciuri din noul sezon pe Giulești

Chiar dacă stadionul este aproape gata, nou-promovata Rapid nu va juca acolo încă. Primele meciuri din următorul sezon le va disputa pe arena din Mioveni, având în vedere că noul stadion, deşi este aproape finalizat, nu va putea deveni operaţional până la 17 iulie, când este programată prima etapă.

Stadionul din Mioveni este deja trecut în dosarul de licenţiere pentru Liga 1 depus la Federaţia Română de Fotbal. Acesta este singurul stadion menţionat ca teren propriu din dosar, deşi fiecare club are dreptul şi la o arenă de rezervă.

Noul stadion Rapid-Giuleşti are o capacitate de 14.000 de spectatori şi a costat 165 milioane de lei (aproximativ 34 de milioane de euro).

Cookies