BAZAR

Noul single Alternosfera se aude de azi la Radio Guerrilla

Cu cateva saptamani inainte de concertul-eveniment pe care Alternosfera il va sustine la Arenele Romane din Bucuresti, trupa lanseaza „on air” single-lul „Nepoata lui Gagarin”, „poate cea mai cuminte piesa de pe albumul Epizodia”, asa cum declara la Radio Guerrilla Marcel Bostan, solistul trupei.

Dupa ce „Singuratate” a stat in rotatia radiourilor pret de mai multe saptamani, ascultatorii Radio Guerrilla si fanii Alternosfera vor putea asculta de astazi pe toate frecventele Radio Guerrilla noul single Alternosfera, „Nepoata lui Gagarin”.

Lansat de Ziua Internationala PI (π), albumul Epizodia a calatorit in toate orasele mari din Romania, din Bucuresti pana in Timisoara si din Cluj pana in Constanta, cu escale in Brasov, Buzau, Galati, Suceava sau Iasi. Urmatoarele concerte din cadrul EPIZODIA TOUR vor avea loc in datele de 17 si 18 mai la Alba Iulia respectiv Targu-Mures.

Epizodia Tour se va incheia la Bucuresti sambata, 25 mai 2013, printr-un concert-eveniment la care sunt asteptati peste 3.000 de fani. Pagina de facebook a evenimentului, aici.

Biletele pentru acest eveniment s-au pus in vanzare pe site-ul www.myticket.ro, in magazinele Diverta, Magazinul Muzica, Libraria Mihai Eminescu si Sala Palatului si se vor putea achizitiona pana pe data de 24 mai 2013 la pretul de 25 lei. In seara evenimentului biletele se vor putea achizitiona chiar din locatia evenimentului la pretul de 30 lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button