ȘTIRI

Noul şef FRF, reclamat la DNA. Răzvan Burleanu, acuzat de şantaj

„Mi-au spus «domnul Prodan mai vreţi să rămâneţi în federaţie?» şi am zis că da. Au zis că în felul ăsta nu se poate continua şi că trebuie să ne despărţim amiabil. «Dacă îmi daţi 100.000 de euro ne despărţim cât de amiabil doriţi dumneavoastră». Şi au zis că nu se poate. Asta e. Eu am fost ameninţat de domnul Burleanu «Vedeţi că avem o plângere de viol». «Hai mă, serios? Ia scoateţi, domnule Burleanu, plângerea, să vedem ce aveţi, ce plângere de viol aveţi? Mi-a zis «Aveţi grijă că avem o declaraţie de viol la adresa dumneavoastră şi să nu o facem publică». Extraordinar. Hai să o văd domnul Burleanu, mânca-ţi-aş ochelarii ăia ai tăi. Hai scoateţi-o şi o vedem! Ascultaţi-mă că nu e vorba de suta aia de mii de euro, e vorba de principiile lui Tătuca Prodan. Tătuca Prodan nu se dă la o parte. Nu pică ardelenii aşa iute cum cred unii”, a declarat Prodan, la DolceSport.

Directorul federaţiei a povestit episodul de care este acuzat de conducerea federaţiei: „Acum vreo opt ani, când am intrat la federaţie, o cameristă de la hotelul Mogoşoaia a fost dată afară şi aia a ieşit în Cancan, fără nume, fără să ştie cineva cum o cheamă, că Prodan a vorbit urât cu ea, a întrebat-o când se culcă cu prietenul. Dacă intraţi pe google vedeţi că Prodan este acuzat de hărţuire sexuală. Care este violul domnul Burleanu? „

Daniel Prodan a afirmat că i s-a reproşat faptul că denigrează instituţia condusă de Burleanu: „Mi s-a spus că denigrez Federaţia Română de Fotbal. Ce înseamnă că denigrez Federaţia Română de Fotbal, faptul că am spus că Burleanu nu se pricepe la fotbal? Faptul că am spus că Chivorchian nu vorbeşte limba engleză? Faptul că spun lucrurilor pe nume înseamnă că denigrez FRF? Oameni buni, Didi Prodan spune adevărul!”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că directorul sportiv al loturilor de juniori Daniel Prodan a avut un comportament defăimător la adresa federaţiei şi va fi dat afară, însă nu i se vor plăti compensaţiile de 100.000 de euro pe care le-a solicitat, scrie Mediafax.

„Demiterea lui se va efectua după ce vom avea certitudinea că vom respecta toate procedurile pentru a nu întâmpina alte probleme. Domnul Prodan nu va mai continua la federaţie, l-am anunţat astăzi. Iar dânsul a cerut 100.000 de euro. Pentru ce a cerut? Nu ştiu, dar federaţia nu va plăti în mandatul meu aceste sume de bani doar ca să nu îi mai văd la ochi pe anumiţi oameni”, a spus Burleanu.

Şeful de la Casa Fotbalului a mai afirmat că nu înţelege atacul defăimător al lui Prodan la adresa actualei conduceri a FRF, care nu i-a reproşat acestuia nimic. Conform site-ului prosport.ro, care citează surse federale, directorul sportiv Daniel Prodan a intrat în conflict cu noua conducere a FRF după prima zi a a deplasării echipei naţionale Under 17 în Scoţia, acolo unde aceasta a participat la Turneul de Elită, iar Prodan a îndeplinit rolul de şef al delegaţiei. Acesta susţine că oficialii FRF au uitat de diurnele juniorilor, pe care ulterior le-a achitat din banii săi. De partea cealaltă, noua conducere a federaţiei afirmă că Daniel Prodan ar fi ridicat 1.200 de euro pentru diurne cu cinci zile înainte de plecarea în Scoţia, şi că a regizat momentul din cantonament pentru a-i pune pe Răzvan Burleanu şi staful său într-o lumină nefavorabilă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button