ȘTIRI

Noul şef al FRF vrea să-l zboare pe Piţurcă de la naţională. Cine ar putea fi numit în locul lui

Răzvan Burleanu este din 5 martie 2014 noul preşedinte al FRF, iar după 24 de ani de şefie a lui Mircea Sandu, tânărul de 29 de ani s-a declarat un adept al schimbărilor radicale. Inclusiv la echipa reprezentativă, unde Burleanu doreşte un nou selecţioner, în locul lui Victor Piţurcă, notează româniatv.net.

Surse citate de fanatik.ro anunţă că Burleanu a luat deja legătura cu Laurenţiu Reghecampf, iar acesta şi-ar fi dat acordul pentru a pregăti reprezentativa tricoloră. „Burleanu i-a propus deja să vină la naţională, iar Reghe a acceptat! Va rămâne şi la Steaua, le va conduce pe ambele. Burleanu îl place mult pe tehnicianul stelist”, au dezvăluit sursele fanatik.ro.

Antrenorul Stelei s-a declarat măgulit şi a salutat victoria noului preşedinte al FRF. „În sfârşit, a apărut un profesionist care a pus punctul pe i. Mi-ar plăcea, dar în condiţiile în care aş antrena şi Steaua, în paralel. Niciodată n-o să plec din Ghencea. N-am cum să renunţ la Steaua, lucrul acesta e cel mai important”, a fost prima reacţie a lui Reghe la Digi Sport, care l-a lăudat apoi pe Burleanu, potrivit stiridesport.ro.

„A învins tinereţea. Fotbalul românesc câştigă enorm de mult, prin venirea unui tânăr care vrea să facă rezultate”, a mai spus Reghecampf.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button