ARHIVA B365

Noul sediu al ING, dotat cu spa, sală de fitness şi restaurant la înălţime, dar şi cu heliport

Proprietarul clădirii Crystal Tower, omul de afaceri Michael Stanciu care controlează firma Search Corporation, i-a scutit pe bancheri de problema ghinionului pe care l-ar aduce numărul 13 şi a ocupat etajul respectiv. Aşa că Mişu Negriţoiu, directorul general al ING Bank, împreună cu restul boardului executiv s-au instalat la etajul 12.

Bancherii de la ING se vor putea relaxa în curând într-un spa amenajat la etajul 14, turnul Crystal Tower fiind singura clădire ocupată de o bancă din Bucureşti care va avea asemenea facilităţi. La nivelul 15 va funcţiona un restaurant operat de firma de catering Best Chef care va asigura masa de prânz personalului băncii. Proiectul prevede amenajarea unui restaurant de top care să aibă seara circuit deschis, fiind deservit de un lift special, scrie zf.ro.

Va fi unul dintre puţinele localuri din Bucureşti care să beneficieze de o asemenea panoramă nocturnă. În fine, pe terasa turnului este amenajat un heliport. Peste 500 de angajaţi ai ING s-au mutat deja în turnul dotat cu 4 etaje de parcare subterană.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button