Noul RECTOR al Academiei de Poliţie din București, ACTOR AMATOR cu roluri episodice în seriale TV

de:
11 mart. 2016
34 Afișari
Noul RECTOR al Academiei de Poliţie din București, ACTOR AMATOR cu roluri episodice în seriale TV

Daniel Costel Torje a fost ales preşedinte al Senatului Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza cu voturile a aproximativ 80% dintre profesori.

CV-ul lui Daniel Costel Torje, postat pe site-ul Academiei de Poliţie, este unul impresionant. Are nu mai puţin de 9 pagini, iar la capitolul „competenţe”, Torje scrie că, pe lângă activităţile didactice de predare şi elaborarea de cursuri, studii şi articole, a fost și „actor amator cu roluri episodice” în următoarele seriale TV: „La Bloc”, „La Servici” – PRO TV, „Nimeni nu-i perfect” – PRIMA TV, „Fete de măritat”, „Cel mai show” – NAŢIONAL TV; distribuit în piesă de teatru „Stăpânul ciolanului”, pusă în scenă de Compania Teatrală „VOUĂ”, spectacolele „Garduri şi borduri”, „Nişte români” şi „Şcoală de agenţi”; alături de apariţii TV la emisiunea Eurovision-Revelion 2011- TVR 1, în ciclul de emisiuni „Ne vedem la TVR”.

În același timp, noul rector face parte din Grupul Vouă. Pe site-ul dedicat comedianților, comisarul de poliție beneficiază de un interviu extrem de amuzant și de sincer.

Am scris 12 cărţi de specialitate şi una de proză poliţistă – „O parte din mine”

Principala mea trăsătură: Tenacitatea.

Calitatea pe care doresc să o întâlnesc la un bărbat: Francheţea.

Calitatea pe care o prefer la o femeie: Devotamentul.

Ce preţuiesc mai mult la prietenii mei: Faptul că îmi sunt alături în cele mai dificile momente.

Principalul meu defect: Că privesc de prea multe ori viaţa cu ochii unui copil…

Îndeletnicirea mea preferată: Cititul.

Fericirea pe care mi-o visez: Să stau în mijlocul unor copii cărora să le ofer multă bucurie…

Care ar fi pentru mine cea mai mare nenorocire: Să fiu părăsit de cea pe care o iubesc…

Locul unde aş vrea să trăiesc: Nu locul este important, ci pe cine ai alături…

Culoarea mea preferată: Verde.

Floarea care-mi place: Toate. În fiecare floare descopăr splendoarea miresmei şi a culorii…

Pasărea mea preferată: Privighetoarea.

Prozatorii mei preferaţi: Octavian Paler, Marin Preda.

Poeţii mei preferaţi: Nichita Stănescu, Adrian Păunescu.

Eroii mei preferaţi din literatură: Ahile, Charles-Maurice de Talleyrand-Périgord.

Compozitorii mei preferaţi: Frederic Chopin, Pyotr Ilyich Tschaikowsky. Îmi place să ascult orchestra condusă de Andre Rieu.

Pictorii mei preferaţi: Ştefan Luchian, Nicolae Grigorescu.

Eroii mei preferaţi din viaţa reală: E un erou generic… chirurgul, pompierul… în general, acei oameni care luptă pentru vieţile altora.

Ce urăsc cel mai mult: Nu cunosc acest sentiment. Îmi displac multe lucruri, dar nu urăsc.

Calitatea pe care aş vrea s-o am din naştere: Să pot să vorbesc. Aş spune, imediat ce am ieşit: „Te iubesc, mamă! Mulţumesc, nene doctor!”

Cum aş vrea să mor: În braţele celei pe care o iubesc…

Greşelile ce-mi inspiră cea mai mare indulgenţă: Greşelile făcute de copii.

Deviza mea: Nu renunţa niciodată„, este scris pe site-ul dedicat Grupului Vouă.

Cu aceeași dată, au fost împuterniciți în funcțiile de prorector domnii comisar șef de poliție Prună Ștefan Eugen și comisar de poliție Vasile Sergiu Adrian. Cele trei funcții au rămas vacante ca urmare a încetării raporturilor de serviciu, cu drept la pensie, a fostei conduceri a Academiei de Poliție.

Ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, a solicitat conducerii interimare a Academiei de Poliție să ia toate măsurile necesare pentru buna desfășurare a activității instituției până la organizarea alegerilor pentru desemnarea rectorului și prorectorilor, conform Legii nr. 1/2011 a Educației Naționale.

Totodată, ministrul afacerilor interne a dispus conducerii Academiei de Poliție să gestioneze cu maximă responsabilitate întreg procesul de admitere din această vară, având în vedere că în acest an cifra de școlarizare a fost majorată la maxim, iar din experiența anilor anteriori concurența va fi una foarte mare. O altă prioritate a echipei de conducere este organizarea în bune condiții a examenului de absolvire și a procesului de repartizare în structurile MAI a tinerilor polițiști, jandarmi și pompieri, încadrarea promoției 2016 urmând să se facă la termen„, se mai arată în comunicatul MAI.

Cookies