ARHIVA B365

Noul partid înfiinţat de Mircea Geoană şi Marian Vanghelie se va numi Partidul Social Românesc

În comunicatul citat de realitatea.net se mai precizează că noul partid sprijin munca, dar și că va declanșa un război împotriva sărăciei și marginalizării.

„Partidul Social Românesc sprijină munca, creând condiții de afirmare și succes în viața fiecărui român, indiferent de locul, clasa sau grupul social din care fac parte. PSR va declanșa un război împotriva sărăciei, marginalizării și excluziunii sociale cu scopul declarat de a crea o noua voce și o nouă politică economică a clasei de mijloc.

PSR este dușmanul declarat al inegalităților și al efectelor negative ale polarizării sociale, cât și un aprig apărător al drepturilor angajaților din sectorul public și privat. PSR va repune în centrul societății munca, cinstea și demnitatea ființei umane, înlocuind corupția, minciuna, impostura și pseudo-cultura, ce domină spațiul și discursul public. România are nevoie de talentul și priceperea tuturor cetățenilor români, indiferent unde trăiesc și muncesc, în țară sau în străinătate.Partidul Social Românesc sprijină munca, creând condiții de afirmare și succes în viața fiecărui român, indiferent de locul, clasa sau grupul social din care fac parte”, se mai precizează în comunicatul amintit.

Spre final, se arată că noul partid este un „răspuns la grava deviere de la identitatea de stânga a PSD-ului condus de Victor Ponta care a decis abandoneze electoratul de stânga din România”


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button