ȘTIRI

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide joi, pe 4 septembrie

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide săptămâna aceasta: În acest moment proiectul dezvoltat de fondul de investiții sud-african New Europe Property Investments (NEPI) este 95% închiriat.

„Conceptul Value Centre este adaptat la trendurile de consum ale românilor și este folosit pentru prima dată în București, fiind implementat 100% doar în cadrul acestui proiect. Un Value Centre se adresează unui public cu venituri medii, satisfăcând nevoile acestuia de a găsi toate produsele de care are nevoie într-o singură destinație. Un astfel de parc comercial reunește ofertele mai multor tipuri de magazine, cu produse variate și de calitate, la prețuri accesibile. În plus, toate magazinele ancoră ale proiectului au deschidere spre parcare pentru un acces extrem de facil”, se mai precizează în comunicat.

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide săptămâna aceasta: Vulcan Value Centre este un parc de retail cu peste 50 de magazine, printre care se numără şi retaileri renumiţi precum H&M, C&A, Hervis Sports, Noriel Bebe, ANIMAX, LEMS, JYSK, Domo, TAKKO, Deichmann și DM.

Carrefour va deschide hypermarketul din cadrul parcului comercial pe o suprafață de 9.600 mp având atașată o galerie comercială de 2.500 mp care include magazine precum: Orange, Germanos, Vodafone, Sensiblu, Kitchen Shop, B&B Collection, Marionnaud, Flormar, Penti, dar și Metropolis Casino, restaurant Mesopotamia și diferite tipuri de servicii precum curățătorie ecologică, service GSM și coafor.

Noul mall Vulcan Value Centre se deschide săptămâna aceasta: Parcul comercial va fi accesibil atât din Strada Sebastian, precum și din Calea Progresului.

Lucrările la Vulcan Value Centre au început în februarie 2014.

Mallul Vulcan Value Centre, construit pe platforma fostei fabrici Vulcan din Rahova, se deschide pe 4 septembrie. „Parcul comercial din sud-vestul Capitalei va avea o suprafață construită de 25.750 mp, dintre care aproximativ 25.000 mp de spații comerciale, și peste 1.200 de locuri de parcare. Cu aproximativ o săptămână înaintea deschiderii oficiale, lucrările la Vulcan Value Centre sunt pe ultima sută de metri, iar chiriasii își pregătesc spațiile pentru inaugurare”, se arată într-un comunicat de presă remis de companie.

Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button