23 de trenuri, anulate: Sute de oameni, blocaţi

de:
29 dec. 2014
0 Afișari
23 de trenuri, anulate: Sute de oameni, blocaţi

Pe raza regionalei Galaţi, circulaţia feroviară se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii şi a viscolului, se arată într-un comunicat de presă al Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR.

Trenul Regio 7373 a fost oprit între Traian Sat şi Lacu Sărat, urmând să fie tractat cu locomotivă Diesel, din cauza ruperii liniei de contact.

De asemenea, trenul Interregio 1771 a fost oprit în staţia Făurei, pentru curăţarea macazurilor.

Trenurile Interregio 1732 şi Regio 7002, care au fost de asemenea oprite pe trasee, din cauza vremii, şi-au reluat circulaţia, a precizat sursa citată. 

ORA 10:00 Referitor la cele trei trenuri din judeţul Brăila, Ştefan Stoian, purtător de cuvânt al ISU Brăila, a anunţat că primul s-a defectat între staţiile Traianu şi Urleasa, iar cel de-al treilea a rămas blocat lângă Făurei. Trei locomotive se vor deplasa în zonă. „Pasagerii au căldură. Reprezentanţii CFR sunt singurii care pot acţiona pe calea ferată”, a spus Stoian, conform romaniatv.net.

Potrivit România TV, aproape 500 de oameni sunt blocaţi de mai multe ore în trei trenuri, pe ruta Bucureşti-Brăila. Vagoanele au rămas în câmp din cauza zăpezii şi a viscolului.

Pasagerii sunt rugaţi ca, înainte de călătorie, să se informeze despre condiţiile meteo şi să apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informații actualizate despre mersul trenului cu care intenționează să călătorească.

Numerele de telefon de la stațiile CFR sunt publicate pe www.cfrcalatori.ro , la secțiunea Info Utile/Informații Telefonice.

Cookies