Noua sală Studio a TNB va fi inaugurată mâine: de ce e unică în România

de:
10 oct. 2013
30 Afișari
Noua sală Studio a TNB va fi inaugurată mâine: de ce e unică în România

Această sală e unicat în România, pentru că se poate transforma în doar 20 de minute din sală de tip italian într-una de tip elisabetan sau în arenă, informeaza Libertatea.ro.

Aici, vineri, de la ora 19.30, va avea loc premiera piesei “Revizorul” de N.V. Gogol, protagonişti fiind Marius Manole şi Mihai Constantin. Săptămâna trecută a fost inaugurată Sala Pictura şi în curând se va redeschide Sala Atelier.

Ion Caramitru a spus că noua Sală Studio se va alătura seriei de noi spaţii de joc ale TNB inaugurate în urma renovării clădirii. De asemenea, în mai, după Paşti va fi deschisă Sala Pictură a Teatrului Naţional Bucureşti, anunță mediafax.ro.

Ion Caramitru a spus că, la începutul stagiunii de toamnă din acest an, vor fi mutate în Sala Studio spectacolele care în prezent sunt jucate în Sala Mare a TNB, excepţie făcând reprezentaţiile care au decorul special construit pentru Sala Mare – „Vizita bătrânei doamne”, în regia lui Alexander Morfov, şi „Toţi fiii mei”, în regia directorului instituţiei.

Cookies