BAZAR

Nouă puncte de colectare ale ajutoarelor pentru sinistraţi, în Bucureşti

Având în vedere situaţia critică în care se află o parte dintre cei care locuiesc în zone mai izolate din România, primarul general, Sorin Oprescu, a făcut un apel către bucureşteni, pe care îi roagă să contribuie, pe măsura posibilităţilor, cu pături, îmbrăcăminte, încălţăminte şi alimente neperisabile pentru ajutorarea celor sinistraţi. De asemenea, o parte din îmbrăcămintea donata va fi distribuită persoanelor fără adăpost cazate în centrele sociale din Bucureşti”, potrivit unui comunicat transmis de municipalitate.

Primăria Capitalei a înfiinţat, duminică, nouă puncte de colectare ale acestor ajutoare, cu program non-stop. Acestea sunt sediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti din str.Foişorului, nr.56-58, sector 3, sediul Complexului integrat de servicii sociale pentru adulţi Sf.Ioan, nr.64, sector 3, Policlinica socială Regina Maria, nr.81-88, sector 3, Cantina socială Griviţa, Calea Grivitei nr.216, sector 1, Cantina socială Dacia, bdul. Dacia, nr. 196, sector 1, Cantina socială Ferentari, Calea Ferentari nr. 91, sector 5, Cantina socială Bucur, str.Agricultori n.44, sector 2, Cantina socială Sf. Constantin, str. Sf. Constantin nr. 8, sector 1, sediul PMB, parter, Splaiul Independenţei, nr.291-293, sector 6.

În prezent, în adăposturile Municipalităţii sunt cazate 630 de persoane fără adăpost – 158 la adăpostul din Berceni şi 472 la Complexul Integrat de Servicii Sociale din Pallady.

În cazul în care sunt bucureşteni care doresc să facă donaţii dar nu se pot deplasa, aceştia pot suna la numerele de telefon 0.800.821.218 şi 021.305.55.50 şi o echipă a DGASMB se va deplasa la domiciliul acestora.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button