ARHIVA B365

Nouă metodă de furt, pe litoral: Tâlhăriți în apa mării

S-a întâmplat marți după amiază când doi turişti, unul din Vaslui şi celălalt din Cluj, înotau în apa mării alături de alte persoane. La un moment dat, şi unul şi celălalt au simţit că cineva le smulge lănţişorul de aur de la gât. Au sunat la 112 şi, la sosirea poliţiştilor, au indicat doi suspecţi care înotaseră în apropierea lor. Cei doi „se prăjeau” la soare, pe şezlonguri. În urma percheziţiei, poliţiştii au găsit în pachetul de ţigări al unuia dintre suspecţi, un lănţişor din aur pe care turistul din Vaslui l-a recunoscut a fi al lui, relatează evz.ro.

Suspectul a fost nevoit să scoată şi celălalt lănţişor, amândouă fiind predate părţilor vătămate. Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Bogdan Păduraru spune că „Rafael S. din Craiova este cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie, fiind reţinut pe 24 de ore şi urmând ca astăzi să fie deferit instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă”.

Turiştii de pe litoral sunt însă pândiţi şi pe „uscat”. Poliţiştii din Eforie au prins în flagrant cinci hoţi, patru dintre ei fiind minori cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani. Ei sunt cercetaţi în stare de libertate după ce au fost prinşi furând din camerele unui hotel din Eforie Sud precum şi dintr-un cort amplasat în campingul din aceeaşi staţiune. În ambele cazuri, turiştii prădaţi şi-au recuperat bunurile furate.

Citește și Escroci pe Autostrada Soarelui: Ce țeapă poți lua pe drumul spre litoral 

„Taxa de peron”: O nouă metodă de înșelare a turiștilor care ajung în Constanța 

Noua metodă prin care sunt escrocați turiștii: Clonarea anunțurilor 

METODA BEŢIVUL. Cum se fură, mai nou, pe litoral


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button