Nouă maşini s-au tamponat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, duminică seara

de:
05 nov. 2012
0 afișări
Nouă maşini s-au tamponat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, duminică seara

Comisarul şef Carol Vârnă, şeful Poliţiei Autostrăzi a precizat pentru EVZ că au fost trei ciocniri, în această seară, pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers către Bucureşti, scrie evz.ro.

„A fost vorba de nerespectarea distanţei faţă de maşinile din faţă. Au fost avariate uşor nouă maşini, într-o perioadă de circa o oră şi jumătate. Două maşini au necesitat urcarea pe platformă. Celelalte au plecat pe roţi. Noi am asigurat fluidizarea traficului în zonă cu şapte echipaje iar circulaţia nu a fost restricţionată decât în momentul ridicării maşinilor pe platformă”, a declarat şeful Poliţiei Autostrăzi.

 

Acesta a declarat că graba şi neatenţia şoferilor precum şi nerespectarea distanţei în timpul mersului sunt principalele cauze ale ciocnirilor. Într-una dintre acestea au fost implicate patru maşini, în alta trei iar cea de a treia două autoturisme. Accidentele au avut loc la kilometrul 23, la kilometrul 19 şi la intrarea în Capitală.

La locul carambolului s-au deplasat echipaje de Poliţie şi ambulanţe, iar maşinile implicate în accident au fost scoase de pe banda a doua a sensului de circulaţie Piteşti – Bucureşti, fiind împinse pe banda de urgenţă.

Nu au fost înregistrate victime.

Cookies